VUK KOSTIĆ POKRENUO NOVI BIZNIS: Glumac će sad moći da kaže da će biti ovde svako veče i spreman je da bude DOMAĆIN (FOTO, VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić

nova uloga

VUK KOSTIĆ POKRENUO NOVI BIZNIS: Glumac će sad moći da kaže da će biti ovde svako veče i spreman je da bude DOMAĆIN (FOTO, VIDEO)

Pop kultura -

Nije tajna da dosta naših poznatih ličnosti, pogotovo one koje se bave glumom i muzikom, imaju tendencija i da osvajaju ugostiteljski prostor. Mnogi otvaraju kafiće, restorane, centre za lepotu...

Vuk Kostić, Nebojša Neša Grbić
foto: Damir Dervišagić

Večeras je otvoren novi kabare klub u našoj prestonici, a domaćini Vuk Kostić i Nebojša Neša Grbić su ispričali odakle im ideja za ovakav poduhvat.

- Mi smo dugogodišnji prijatelji, vezuju nas druženja po nekim mnogo lepim mestima i posle dugo godina smo došli na ideju "zašto mi ne bi napravili neki kabare klub" - rekao je nasmejani Vuk Kostić u jednom dahu, a zatim se nadovezao i Neša Grbić:

Vuk Kostić
foto: Damir Dervišagić

- Neka naša ideja i koncepija je da napravimo dva puta nedeljno ili neki stend ap ili neki skeč ap, neku varijantu sa inostranom muzikom, kubanskom, afričkom, domaćom naravno... Da probamo da napravimo nešto da ne bude klasični kabare, nego intimnija varijanta...

Glumce "bije glas" da su veliki boemi, a evo šta misle hoće li im umetnici biti glavna klijentela u klubu.

- Da, definitivno! - odgovorili su u glas.

Na svečanom otvaranju pojavio se lider pokreeta Dveri, Boško Obradović sa suprugom Julijom, koja je ponela zanimljivu odevnu kombinaciju.

1 / 7 Foto: Damir Dervišagić

U galeriji pogledajte ko je sve došao na otvaranje:

1 / 18 Foto: Damir Dervišagić

Vuk Kostić je ispričao i kako misli da će se snaći u novoj ulozi domaćina kabare kluba Astorija.

Bonus video:

- Spreman sam da budem domaćin prijateljima i nekim ljudima koje poznajem dugo godina, imamo naš orkestar. To se već i dešava po nekim drugim kafanama, ovako samo imamo bazu, to mesto gde će nastupati mladi glumci, pevači, talenti.. Polu stend ap, lagana muzika, Balašević, Čola, Kuba, afrikana, neće biti klasičan izlazak - rekao je Vuk Kostić, koji će osim glumačke, sada imati i ugostiteljsku ulogu.

02:50

Vuk Kostić i Nebojša Neša Grbić o otvaranju kabare kluba

Šta je Vuk još rekao, pogledajte u videu iznad.

(Kurir.rs)

Bonus video:

05:43

ZATVARALI SU ME U SOBU, A JA SAM BEŽAO KROZ PROZOR! Glumac se dotakao mlađih dana: Nastavnici su me ČUPALI ZA UŠI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track