NABIO MI SE S LEĐA, NJEGOVE SKIJE SU MI RAŠIRILE NOGE: Uznemirujuće svedočenje slavne oskarovke! Ceo svet ŠOKIRAN njenim slučajem
Foto: AP/SplashNews / SplashNews.com / Splash / Profimedia

SAGA SE NASTAVLJA

NABIO MI SE S LEĐA, NJEGOVE SKIJE SU MI RAŠIRILE NOGE: Uznemirujuće svedočenje slavne oskarovke! Ceo svet ŠOKIRAN njenim slučajem

Pop kultura -

Gvinet Paltrou šokirala je i prilično zbunila prisutne u sudnici u Juti, ali i sve koji su suđenje uživo pratili onlajn, kad je juče posvedočila da je prilikom sudara na skijaškoj stazi pomislila da neko pokušava da je siluje.

Paltrou je naime tužio optičar Teri Sanderson zbog skijaške nesreće koja se u februaru 2016. dogodila u Deer Valley Resortu u Juti, zbog čega od Oskarovke traži 300 hiljada dolara. Tvrdi da se ona zaletela u njega na stazi, nakon čega je zadobio trajno oštećenje mozga, slomljena su mu četiri rebra, a zbog traume je pao u depresiju. Nakon sudara je, tvrdi, urlala na njega i otišla ne ukazavši mu pomoć.

Gvinet Platrou
foto: Rick Bowmer / AFP / Profimedia

Paltrou, koja je svedočila juče, pak tvrdi da je on taj koji se zaleteo u nju, i to s leđa dok se spuštala niz stazu na planini..

- Njegovo telo me pritisnulo otpozadi, pa sam se doslovno zaledila od straha. Skijama mi je ušao među noge i nabio se na mene pa sam u jednom trenutku pomislila da se događa nešto perverzno i čudno - rekla je Paltrou i odmah nastavila da nikako Sandersona ne optužuje za seksualni napad, ali...

- Moj mozak je samo pokušao da poveže šta se događa iza mene - dodala je. Kaže da je čula zvukove uzdisanja i gunđanja.

Teri Sanderson
foto: Rick Bowmer, Pool / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

- Rekli ste da se u vas zabio muškarac. Kako ste znali da je muškarac - pitala ju je Sandersonova advokatica.

- Osetila sam težinu celog njegovog tela na sebi, a zvukovi stenjanja koje sam čula su tipično muški - objasnila je glumica.

S obzirom na to da ju je Sanderson optužio da mu nakon sudara nije pomogla i da je urlala na njega, holivudska glumica je priznala da je bila ljuta.

- Ne sećam se da li sam urlala, ali bila sam besna. Osetila sam kako su mi njegove skije raširile noge. Još neko vreme smo jurili niz padinu, a onda smo pali - zaključila je.

Sandersonova advokatica je zatražila da joj u sudnici odglumi način na koji se njen klijent nabio na nju, ali sudija je ideju odbio.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Bonus video:

04:42

70 GODINA SMO OVDE, I TU ŽELIMO DA OSTANEMO! Čuvena glumica ukazala na nepravdu nad pozorištem Boško Buha: PRISETILA SE I MANDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track