SLAVNI ZAVODNIK NEPREPOZNATLJIV: Šeta lepoticu MLAĐU OD ĆERKE, razlika među njima 53 godine, a on nije njen NAJSTARIJI PARTNER
Foto: A.I.M/BALD / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

SVI MISLE DA MU JE UNUKA

SLAVNI ZAVODNIK NEPREPOZNATLJIV: Šeta lepoticu MLAĐU OD ĆERKE, razlika među njima 53 godine, a on nije njen NAJSTARIJI PARTNER

Pop kultura -

Slavni glumac Al Paćino svojevremeno je bio jedan od najpoželjnijih muškaraca u Holivudu, a iako sad ima 82 godine i jasno je da više nije u punoj fizičkoj snazi, svoju reputaciju velikog zavodnika i dalje opravdava pa tako, kad ga vide s njegovom najnovijom devojkom, mnogi na prvu pomisle da se radi dedu i unuci.

Al Paćino, Nur Alfala
foto: A.I.M/BALD / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iako se nikad nije ženio, slavni glumac iza sebe ima brojne veze. Najduže je bio s u vezi s argentinskom glumicom Lusilom Solom, s kojom je proveo 10 godina. Sedam godina je proveo s Beverli Danđelo, s kojima je dobio dvoje dece, blizance Antona i Oliviju, a ćerku mu je rodila i njegova bivša učiteljica glume, Džan Tarant. Njihova ćerka, Džuli Meri, danas ima 32 godine, odnosno četiri godine je starija od njegove trenutne devojke Nur Alfale, koja ima 28 godina.

Al Paćino, Nur Alfala
foto: A.I.M/BALD / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Paćino je od nje stariji čak 53 godine, ali čini se da mlađanoj lepotici to ne smeta, a poznata je po tome da je sklona dosta starijim muškarcima. Najmlađi dečko joj je bio nemački biznismen Nikolas Bergruen, koji je u vreme kad su bili u vezi imao 57 godina, a ona 25. Pre nemačkog bogataša ljubila je još jednu holivudsku legendu, 92-godišnjeg Klinta Istvuda, koji može da joj bude ne samo deda, već i pradeda. Pre njega bio je aktuelan rok muzičar Mik Džeger, koji ima 79 godina.

Nur Alfala
foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Moje godine nisu bile važne. Moje srce ne zna šta vidi, ono samo zna kakav je osećaj. Bila je to moja prva ozbiljna veza, ali za mene je to bio srećan period. Mik je u boljoj formi od mene. Zaista poštujem što je tako disciplinovan", rekla je Nur u jednom intervjuu kada je komentarisala svoju vezu s pevačem.

Nur i Al su, bez obzira na razne komentare i toliku razliku u godinama, i dalje srećni i zaljubljeni, a nedavno su snimljeni u zajedničkom izlasku. Paćino je svoju dragu izveo u restoran u Los Anđelesu, a paparaci su uspeli da zabeleže neke od njihovih retkih zajedničkih fotografija.

(Kurir.rs)

Bonus video:

10:50

NAJLEPŠA LJUBAVNA PRIČA KOJU NI BOLEST NI KOLICA NISU PREKINULI: Barbara i Srđan se upoznali na fudbalskoj FB grupi, a ubrzo je stigla i beba (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track