ŠAKIRA SE POTUKLA SA SVEKRVOM? Porodičnoj drami NEMA KRAJA! Dobila ŠAMAR pred Pikeom i decom: Ovo su DETALJI SVAĐE
Foto: Printscreen

SAGA BEZ KRAJA

ŠAKIRA SE POTUKLA SA SVEKRVOM? Porodičnoj drami NEMA KRAJA! Dobila ŠAMAR pred Pikeom i decom: Ovo su DETALJI SVAĐE

Pop kultura -

Fudbaler i pevačica raskinuli su dugogodišnju vezu zbog njegove prevare s mladom studentkinjom, a čini se da je cela njegova porodica bila upletena u njegovu aferu

Kolumbijska pevačica Šakira (46) nedavno je saznala za prevaru svog dugogodišnjeg partnera Žerara Pikea (36) s Klarom Čijom Marti (23). Sada je otkrila i za izdaju svekrve, koja joj je nakon raskida pomagala i tešila je.

Šakira
foto: AP

Kako piše The Sun, Pikeova majka, Montserat Bernabeu, sve vreme je znala za njegovu prevaru s mladom studenticom i skrivala aferu. Španski mediji pišu da je to najveći razlog zašto Šakira nema dobar odnos s njom.

- Sve to je zato što, kada je Pikeova i Klarina veza počela, skrivali su se u kući Pikeovih roditelja u Kabrilsu u Španiji - tvrdi španska novinarka Laura Fa.

Šakira
foto: Splash News / Splash / Profimedia

Prema pisanju španskih medija, izvor blizak fudbaleru i njegovoj porodici svedočio je fizičkom sukobu pevačice i Montserat. Izvori tvrde kako su njih dve imale dve ozbiljnije svađe.

- Bernaberu je udarila Šakiru u lice ispred Žerara i njihove dece - rekli su. Međutim, ni Pike ni Šakira nisu potvrdili ove navode izvora.

(Kurir.rs/ The Sun)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track