"RADILI SMO U PODRUMU U PANČEVU, ATMOSFERA JE BILA JEZIVA!" Glumica o svojoj ulozi u kultnom filmu "Maratonci trče počasni krug"
Foto: Kurir Televizija

KURIR TV

"RADILI SMO U PODRUMU U PANČEVU, ATMOSFERA JE BILA JEZIVA!" Glumica o svojoj ulozi u kultnom filmu "Maratonci trče počasni krug"

Pop kultura -

Melita Bihali je glumica koju svi pamte po ulozi služavke u kultnom filmu "Maratonci trče počasni krug". Prvi put se pojavila na televiziji u filmu "Gastronauti" još 1970. godine, a od tada je igrala u mnogim domaćim serijama i filmovima, uključujući najnovije ostvarenje "Petak 13." iz 2018. godine, u kojem je glumila vlasnicu kafane, kao i "Nije sve kao što izgleda" iz 2019. godine, gdje je tumačila ulogu Jadranke.

Međutim, malo ljudi zna da je Melita zbog braka propustila mnoge važne uloge. Bila je udata za Ivana Bihalija, sina književnika osnivača Nolita Pavla Bihalija. Ivan je bio veoma ljubomoran i zbog toga je Melita morala odbijati neke uloge koje bi joj možda mogle promijeniti karijeru.

U gostovanju u emisiji Puls Srbije, voditelju Ivanu Gajiću, Melita je govorila o svojoj ulozi u poznatoj seriji "Maratonci", po kojoj je svi pamte.

02:40

RADILI SMO U PODRUMU U PANČEVU, ATMOSFERA JE BILA JEZIVA! Glumica o svojoj ulozi u kultnom filmu Maratonci trče počasni krug

- Koliko god da sam srećna isto tako sam i ljubomorna, jer mnogo toga sam radila u životu, a samo po Maratoncima da me pamte ni je mi baš kompliment. Mene i dan danas pitaju da li je Pantelija umro. Volim sve ono što sam uradila od onih manjih do većih.

Ivan Gajić
foto: Kurir televizija

- To je film za sva vremena. Pamtim ga po tome što smo radili najveći deo filma radili u podrumima u Pančevu. Atmosfera je bila jeziva, baš da bi odgovarala filmu. Bilo je predivno.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track