KAKO JE SA TAKVOM FACOM ZAVELA MUŽA NAJLEPŠE ŽENE SVETA?! Komentari pljušte jer su isplivale ŠOK fotke i ona ovako stvarno izgleda
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

ko bi rekao

KAKO JE SA TAKVOM FACOM ZAVELA MUŽA NAJLEPŠE ŽENE SVETA?! Komentari pljušte jer su isplivale ŠOK fotke i ona ovako stvarno izgleda

Pop kultura -

Tina Kunaki iznenadila je izdanjem bez šminke, a dok su neki hvalili njenu lepotu, drugi kažu da nije lepotica bez šminke i filtera.

Tina Kunaki (25) jedna je od najuspešnijih manekenki današnjice i svako njeno pojavljivanje popraćeno je ogromnom pažnjom javnosti, a u novopečenoj slavi očigledno uživa.

Tina Kunaki, Vensan Kasel, modna revija, Viktorija Bekam, Simona Port Žakemus
foto: Profimedia

Zahvaljujući sjajnim modnim izdanjima dobila je i titulu jedne od vodećih trendseterki, a obožavaoci se ne prestaju da se dive njenom stilu i lepoti.

Doduše, iako je njen izgled ono o čemu se sada priča, u prošlosti se mnogo više pisalo o njenoj vezi s Vensan Kaselom (56) kog je navodno još sa 18 preotela jednoj od najlepših žena sveta, Moniki Beluči. Par se upoznao još 2016. na Ibici i iskrice su odmah planule, a ostalo je istorija.

Vensan Kasel, Tina Kunaki
foto: Profimedia

U godinama koje su usledile, Tinu su veoma često upoređivali sa Monikom i raspravljali koja je od njih dve lepša. S jedne strane su fanovi koji smatraju da Kunaki nije ni do kolena glumici, a s druge strane su oni kojima je lepa manekenka bez konkurencije kada je u pitanju lepota.

Beluči su zamerali bore, govorili da su je stigle godine, a za Tinu su isticali da je prirodna lepotica čak i bez šminke. I upravo tu dolazimo do aktuelne teme na društvenim mrežama.

Monika Beluči
foto: Profimedia, Shutterstock

Naime, Vinsentova mlada supruga prošla je razičite faze te smo je vidjeli i u glamuroznim izdanjima i onda kada izgleda kao da nema šminku, iako se ispostavilo po fotografijama izbliza da itekako nosi debele slojeve pudera.

Čak i na njenom Instagram profil na kojem se mogu naći fotografije na kojima nema ništa na licu, vidi se da koristi, baš kao i većina, popularne aplikacije za "sređivanje" slika, a zahvaljujući modelingu, tačno zna kako treba pozirati.

Međutim, Tina se sada pojavila potpuno "golog" lica na premijeri filma "Je Verrai Toujours Vos Visages" u Parizu. Manekenka je za ovu priliku izabrala oversized (preveliki) kaput, farmerice i cipele sa špic vrhom dok je kosu vezala u nisku punđu.

Tina Kunaki
foto: Jonathan Rebboah / Panoramic / Profimedia

Od šminke nije imala ništa na licu, jedino su joj obrve bile začešljane i na usnama je nosila balzam ili sjaj. Međutim, od trenutka kada su se pojavile njene fotografije, ljudi ne prestaju da komentarišu da "nije ni l od lepotice", kao i da su iznenađeni "koliko ima mrlja i akni po licu".

Tina Kunaki
foto: Jonathan Rebboah / Panoramic / Profimedia

Da se razumemo, u tome nema ničeg lošeg, i lepo je da slavni konačno pokazuju kako njihova koža zaista izgleda, ali čini se da to nije svima po volji.

Tina Kunaki
foto: Profimedia

"Kako je s takvim, aknastim licem uspela da osvoji muža najlepše žene sveta?', 'Još ima pubertetske bubuljice, a ljubi starca', 'Mislila sam da u prošlosti nije imala šminku, a ona nosila debele slojeve pudera da sakrije akne', 'Zar kao manekenka ne bi trebala čuvati svoju kožu. Mrlje od sunca pokazuju da nije videla kremu za sunčanje', 'Izgleda mi kao neka starija tetka, ovako sva sagnuta u ovom kaputu', 'Mogla se barem očešljati kad dolazi na premijeru, a lice užas', samo je deo kritika na društvenim mrežama. Ostali su je pohvalili zbog njenog poteza jer je konačno pokazala realnu sliku sebe.

Jedan od komentara je uporedio Tinu i Moniku u istim godinama. "Tina, gledaj i uči. Ovako treba da izgledaš u svojim dvadesetim', piše iznad Monikine fotografije na kojoj ima 25 godina kao Tina sada.

Komentarisalo se i da je Beluči prirodna lepotica dok je Tina očigledno radila nešto na licu s obzirom da su njena vilica i jagodice sada naglašeniji nego u prošlosti što može da implicira da je nešto sređivala.

To se posebno vidi kada uporedite neku fotografiju poput ove iznad i neke starije, kada je Kunaki imala 18 ili 19 godina (pogledati ispod).

Tina Kunaki
foto: Printscreen/Instagram

Fileri, "ispumpavanje" sala iz obraza i slično, samo su neke od procedura koje se spominju uz njeno ime, a vi procenite ima li u tim pričama ima istine.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

02:40

RADILI SMO U PODRUMU U PANČEVU, ATMOSFERA JE BILA JEZIVA! Glumica o svojoj ulozi u kultnom filmu Maratonci trče počasni krug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track