BRUS VILIS TEŠKO BOLESTAN, NJEGOVA ŽENA OBJAVILA POTRESAN SNIMAK: Od prizora se SRCE CEPA, ovo je NAJTEŽE što su morali da urade
Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

TUŽNO

BRUS VILIS TEŠKO BOLESTAN, NJEGOVA ŽENA OBJAVILA POTRESAN SNIMAK: Od prizora se SRCE CEPA, ovo je NAJTEŽE što su morali da urade

Pop kultura -

Supruga Brusa Vilisa, Ema Heming je iznenadila sve kada je na svom Instagramu objavila stari snimak na kojem su ona i njen suprug obnovili zavete tačno na desetogodišnjicu veze.

Sada, četiri godine kasnije, javnost je mogla da se podseti kako je sve to izgledalo, a ovaj video nije podelila tek tako.

Brus Vilis
foto: Printscreen/Instagram

Na njihovu 14. godišnjicu Ema je otkrila detalje dirljive ceremonije kako bi odala počast njihovoj besmrtnoj ljubavi i prisetila se tih bezbrižnih i mnogo jednostavnijih vremena u njihovim životima.

Brus Vilis, Ema Heming
foto: Printscreen/Instagram

"Tako sam srećna što smo to uradili. Iskoristite svaku priliku da se ujedinite i proslavite sa porodicom i prijateljima. To su trenuci i prelepi džepovi uspomena koje možete da čuvate za ceo život. I možemo da sačuvamo ta sećanja sigurnima i živimo ih za one koji to možda neće moći", napisala je Ema u opisu rilsa dok je u pozadini išla romantična pesma benda Coldplay "Fix You", odnosno "Popraviću te".

Kako je i sama Ema istakla, uspomene su veoma bitne, pogotovo sada kada se stanje Vilisa sve više pogoršava, što se dalo videti i na proslavi njegovog rođendana.

Brus Vilis
foto: Printscreen

Iako je bio veseo, na momente se ponašao neuračunljivo, te su svi bili oprezni sa onim šta želi da uradi (kao što je duvanje svećica, na primer), a mnoge je zabrinulo i to što nema zub.

Brus Vilis
foto: Printscreen/Instagram

Brus već ima dane kada zaboravlja stvari, kada se izgubi na putu do obližnjeg kafića, zbog čega je Ema zamolila novinare i paparace da "ne viču na njenog muža", jer ga time remete.

Brus Vilis
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kako je otkrila, postoje trenuci kada to više nije onaj stari Brus Vilis, iako se trudi ponajviše zbog svoj dece, a pogotovo starije ćerke Rumer koja je trenutno u drugom stanju.

Brus Vilis
foto: Printscreen/Instagram

Upravo ceremonije poput obnavljanja zaveta i slično, pomažu glumcu da drži tok dešavanja, odnosno, da ima predstavu u danima kada je stanje loše, šta je realno, a šta ne, što se često dešava, pogotovo kad demencija uznapreduje.

Ljudi su, očekivano, i ovog puta pružili paru podršku, sa željama da Vilis bude bolje, a ostaje samo da se nadamo da se glumčevo stanje neće tako rapidno pogoršavati nadalje, kao što je bio slučaj u prethodnom periodu.

(Kurir.rs/Wanted)

Bonus video:

05:43

ZATVARALI SU ME U SOBU, A JA SAM BEŽAO KROZ PROZOR! Glumac se dotakao mlađih dana: Nastavnici su me ČUPALI ZA UŠI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track