ZA SVE JE "KRIV" SEMINARSKI RAD: Naš glumac (61) se oženio 32 godine mlađom studentkinjom, a ovako je PLANULA LJUBAV među njima
Foto: Printscreen

JAKO SE VOLE

ZA SVE JE "KRIV" SEMINARSKI RAD: Naš glumac (61) se oženio 32 godine mlađom studentkinjom, a ovako je PLANULA LJUBAV među njima

Pop kultura -

Glumac Nebojša Kundačina (61) u braku je sa 32 godine mlađom Marijom, koju je upoznao tokom izrade seminarskog rada na njenoj prvoj godini studija.

Par se venčao u januaru 2019. godine, a razlika u godinama, kako kažu, nikada im nije predstavljala problem.

Nebojša Kundačina, Marija Kundačina
foto: Printscreen/Instagram

- Na fakultetu smo dobili zadatak da napišemo seminarski rad o predstavama koje smo gledali, a ja sam pogledala nekoliko u nacionalnom teatru u kojima je glumio Nebojša. Njegova gluma toliko me je dirnula da sam mu prišla posle jednog izvođenja sa željom da mu postavim nekoliko pitanja o njegovim ulogama - rekla je Marija svojevremeno za "Gloriju".

Nebojša je istakao da je bio zatečen time da neko toliko studiozno gleda dramske komade i piše seminarski rad o tome.

- Pošto posle predstave najčešće nisam u stanju da mislim kako treba, zamolio sam Mariju da se čujemo sutradan. Želeo sam da u međuvremenu malo razmislim i, u slavu nauke, dam odgovarajuće i suvisle odgovore. I eto, sutradan smo se čuli i razgovarali, naravno u pozorištu i o pozorištu, a među nama su se odmah javile simpatije, prepoznali smo se - istakao je Kundačina i dodao:

- Među nama je od početka sve nekako romantično i baš onako kako i treba da bude, ukoliko išta može da bude romantično u ovom brzom i ludom vremenu. Divno je kad se dvoje ljudi pronađu i prepoznaju. Kad je prava osoba u pitanju, onda se sve dešava lako, bez ikakvih strategija i planova, pa je i venčanje došlo nekako spontano. Imamo dosta istih interesovanja, za glumu, muziku. Mnogo čitamo, ali uglavnom vezano za glumu, delimo sličan osećaj za dobre stvari i zajednički to sve doživljavamo kao neko ushićenje.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

00:33

NEPRIMERENO SAM MORAO DA UPOZORIM NASILNIKE KAKO BI SE SMIRLI! Glumac otvorio dušu: Ta grupa se preselila iz Beograda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track