UDALA SE ZA OČEVOG DRUGA, PA MAJKU STRPALA U ZATVOR: Kako je manekenka sa licem ANĐELA i telom boginje prevarila SVET (FOTO)
Foto: Profimedia

bila u vezi i sa di kaprijem

UDALA SE ZA OČEVOG DRUGA, PA MAJKU STRPALA U ZATVOR: Kako je manekenka sa licem ANĐELA i telom boginje prevarila SVET (FOTO)

Pop kultura -

Bar Rafaeli je manekenka, televizijska voditeljka, glumica i preduzetnica. Smatra se da spada među najuspešnije manekenke iz Izraela. Pojavila se na naslovnoj strani izdanja "Sports Illustrated Svimsuit Issue" za 2009. i proglašena je za broj jedan na listi Hot 100 magazina "Makim" 2012.

Za dva dana, 4. juna puni 38 godina a izgleda bar deceniju mlađe. Za to su pored odlične genetike zaslužni redovni treninzi ali i zdrava ishrana. Obzirom da je i majka dvoje dece Bar zaista fenomenalno izgleda.

Bar Rafaeli
foto: Instagram

Kao televizijski voditelj, Refaeli je bila domaćin "The Ks Factor Israel" (2013) od 2013. i ko-domaćin takmičenja za Pesmu Evrovizije Tel Aviv 2019 (2019) u Tel Avivu.

Kao rezultat njene manekenske i investicione karijere, njena neto vrednost je procenjena na 20 miliona američkih dolara u 2015. Bila je najplaćeniji model u Izraelu prema Forbes Israel u 2013.

Gola, Bar Rafaeli

Sud joj je naredio da plati osam miliona dolara duga iz 2009. i 2010. godine. zbog ne plaćanja poreza. Njeni advokati su ju branili tvrdeći da je skoro sve vreme bila u Americi i da je živela s tadašnjim dečkom Leonardom Di Kaprijem, ali dokazano je da je provela više od 150 dana godišnje u Izraelu.

Ipak, na kraju je njena laž otkrivena. Manekenka je platila kaznu, a umeto nje, u zatvor je otišla njena majka. Ona je osuđena na 16 meseci zatvora, na 2,5 milona šekela novčane kazne i plaćanje zaostalih poreza.

Bar Rafaeli
foto: Profimedia

Bivši Viktorijin anđeo je od 2015. godine u braku s preduzetnikom Adijem Ezrom (46), koji je poreklom iz Izraela, kao i ona. Supružnici imaju ćerke Liv i Elu i sina Davida.

Mnogima je poznata i po tome što je četiri godine bila u vezi sa Leonardom Dikapriom.

Bar Refaeli izazvala je kontroverzna mišljenja kada je izbegla da odsluži dve godine obaveznog vojnog roka tako što se udala za prijatelja svoga oca, a zatim se od njega razvela. Udate žene i trudnice oslobođene su služenja vojnog roka u Izraelu.

(Kurir.rs/Naj žena)

Bonus video:

00:11

DRAGANA GRNČARSKI STIGLA NA SASLUŠANJE U DRUGI OSNOVNI SUD: BIVŠA MANEKENKA TERETI MUŽA NEBOJŠU ZA NASILJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track