UHVAĆEN NA DELU SA 25-GODIŠNJOM FRANCUSKINJOM? Brak slavne glumice na ivici RASPADA, šuška se da ju je suprug PREVARIO (FOTO)
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

RAZVODE SE?

UHVAĆEN NA DELU SA 25-GODIŠNJOM FRANCUSKINJOM? Brak slavne glumice na ivici RASPADA, šuška se da ju je suprug PREVARIO (FOTO)

Pop kultura -

Natali Portman i njen suprug, francuski baletan Bendžamin Milpjed navodno prolaze kroz bračnu krizu nakon što se saznalo da ju je prevario sa 25-godišnjom Francuskinjom, prema tvrdnjama izvora za Page Six.

U društvu 25-godišnje Francuskinje

Izvor tvrdi da je par još prošle godine odlučio da živi odvojeno, no da i dalje pokušavaju da spasu brak, a krajem maja snimljeni su kako uživaju na koncertu Bijonse.

Natali Portman
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Njihov brak se navodno našao u krizi nakon što je francuski časopis "Voici" objavio fotografije na kojima se 45-godišnji bivši baletan druži s 25-godišnjom klimatskom aktivistkinjom Kamil Etjen, inače prijateljicom Grete Tunberg.

"Pokušavaju da reše stvari"

"Nisu se razišli i pokušavaju da reše stvari. Ben čini sve što može da mu Natali oprosti. On voli nju i njihovu porodicu", tvrdi izvor, dodajući kako je glumica poznata po tome da čuva svoju privatnost te da joj je sada najvažnije da zaštiti decu.

Natali Portman
foto: Profimedia

Američki mediji pišu kako su problemi u braku bili javna tajna na snimanju njenog novog filma "May December" koji se snimao u januaru prošle godine, a na promociju filma u Kanu došla je bez supruga.

Podsetimo, Portman i Milpjed upoznali su se 2009. na snimanju filma Crni labud za koji je on radio koreografiju. Venčali su se 2012. te imaju dvoje dece, 12-godišnjeg sina Alefa i 6-godišnju ćerku Amaliju.

(Kurir.rs/Index.hr)

Bonus video:

02:11

Emir Habibović otpevao pesmu Prevara

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track