NAJNOVIJE FOTOGRAFIJE ROBERTA DE NIRA I NJEGOVE PARTNERKE JE NEPRIJATNO GLEDATI: Nikome nije jasno zašto su ovako pozirali (FOTO)
Foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

NEDAVNO SU DOBILI ĆERKU

NAJNOVIJE FOTOGRAFIJE ROBERTA DE NIRA I NJEGOVE PARTNERKE JE NEPRIJATNO GLEDATI: Nikome nije jasno zašto su ovako pozirali (FOTO)

Pop kultura -

Holivudska legenda Robert De Niro pojavio se u javnosti sa svojom partnerkom Tifani Čen, koju inače vrlo retko vidimo, a ovo je drugi put da je par izašao otkako je Čen rodila njihovo dete, ćerku Džiju Virdžiniju.

Međutim, njihove najnovije fotografije pomalo izazivaju neprijatnost, a par na njima ne izgleda nimalo srećno. Dok su pozirali za fotoreportere, Tifani se sve vreme krila iza De Nira i izgledala uplašeno, a glumac je sve vreme imao neraspoložen izraz lica, pa su od fotografa brzo pobegli.

Robert de Niro, Tifani Čen
foto: Steven Bergman/AFF-USA.COM / PA Images / Profimedia

Robert i Tifani nedavno su prisustvovali žurki u organizaciji Prade i Vanity Fair-a, a glumac je svoju partnerku tada sve vreme držao za ruku. Početkom aprila ove godine rodila im se ćerka, a glumac je vest sasvim nehotice otkrio u jednom intervjuu i ispravio voditelja kada je rekao da ima šestoro dece, a on ga je ispravio na sedmoro.

Robert De Niro, Tifani Čen
foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

De Niro se 2018. godine razveo od supruge Grejs Hajtauer, s kojom je bio u braku 20 godina i ima 25-godišnjeg sina Eliota i 11-godišnju ćerku Helen. S bivšom suprugom Dijan Abot ima takođe dvoje dece, 51-godišnjeg Drena i 46-godišnjeg Rafaela i otac je 27-godišnjih blizanaca Arona i Džulijana, koje deli s bivšom devojkom Tuki Smit.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:50

Glumica Maša Dakić otkriva zbog čega je se plaši Robert de Niro!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track