BUNTOVNICE: Džej Lo, Keti i Klei izbacile grudi i zadnjice
Foto: Rojters

Prekršile dres kod

BUNTOVNICE: Džej Lo, Keti i Klei izbacile grudi i zadnjice

Pop kultura -
Džej Lo je obukla Versačijevu crnu haljinu i izbacila nogu pa je podsetila na Anđelinu Džoli od prošle godine na dodeli Oskara
1 / 6 Foto: Rojters

LOS ANĐELES - Ceremonija dodele Gremi nagrada poznata je po zanimljivim nastupima i provokativnim odevnim kombinacijama zvezda, ali iako su organizatori poslali svima pismeno upozorenje o kodeksu oblačenja, buntovnice Dženifer Lopez, Keti Peri i Keli Rovland na crvenom tepihu prekršile su sva pravila i pokazele više nego što su smele.

Naime, nedelju dana pre same dodele prestižne nagrade organozatori su objavili kodeks odevanja i zabranili im da u prvi plan izbace svoje grudi i zadnjice. Ovogodišnja ceremonija bila je malo čednija od prethodnih, ali su se Dženifer Lopez, Keti Peri i Keli Rovland oglušile na zahteve organizatora.

Džej Lo je obukla Versačijevu crnu haljinu i izbacila je nogu pa je podsetila na Anđelinu Džoli s prošlogodišnje dodele Oskara. Haljina je koštala 3.500 evra.

"Ništa nisu rekli za nogu", rekla je ona jednom od prezentera Rajanu Sikrestu na crvenom tepihu.

Keti Peri je isturila svoje grudi u Gučijevoj haljini tako da Elton Džon nije mogao da skine pogled s nje, a ni Elen Degeneres. Sve vreme se zadovoljno smeškala i primala komplimente.

Keri Rovland je pak došla u veoma smeloj prozirnoj haljini i oduševljeno je pozirala fotoreporterima.

Rijana takođe u potpunosti nije ispoštovala dres kod jer se pojavila u crvenoj dugačkoj haljini koju je za nju dizajnirao Azedin Alaj i koja otkriva pevačicine grudi bez grudnjaka.

Kantri pevačica Tejlor Svift je ispoštovala dres kod i na crvenom depihu je zabilstala u beloj dugačkoj haljini sa srebrnim detaljima na vratu i oko struka, a za nastup se presvukla u kratak šorts i čizme preko kolena.

Britanska pevačica Adel, koja je prošle godine osvojila šest Gremija, ostavila je po strani svoje crne dugačke haljine koje uglavnom oblači na značajnim događajima i pojavila se u bordo cvetnoj Valentino haljini do kolena sa dugačkim rukavima.

Fun, Gotye i Mumford & Sons glavni su dobitnici 55. dodele Gremi nagrada, dok je najveći broj priznanja - čak četiri, otišao u ruke indi-rok grupe The Black Keys."We Are Young", hit njujorške grupe Fun, proglašen je za pesmu godine, a ovaj bend dobio je i nagradu za najboljeg novog umetnika.

Svetski hit "Somebody That I Used To Know", čiji je autor belgijsko-australijski umetnik Gotye, dobio je nagradu za snimak godine i još dve nagrade, dok je "Babel" sastava Mumford & Sons proglašen albumom godine.

http://www.youtube.com/watch?v=kHMncI5mTJk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track