OPET NEPOŽELJAN: Džastin Biber izbačen iz kluba

OPET NEPOŽELJAN: Džastin Biber izbačen iz kluba

Pop kultura -
Džastin Biber (19) zamoljen je da napusti klub Lure u Los Anđelesu zbog strogih pravila kluba vezanih uz starost gostiju

Pevač je došao u klub u Los Anđelesu, iako mu je pre toga rečeno da neće moći da uđe jer nema 21 godinu. Izbačen je pošto je pokušao da se uvuče kroz zadnja vrata.

Džastin Biber (19) zamoljen je da napusti klub Lure u Los Anđelesu zbog strogih pravila kluba vezanih uz starost gostiju. Kanadskog pevača su telohranitelji ispratili iz kluba jer još nije napunio 21 godinu.

Član Džastinovog tima je došao u klub tokom dana kako bi ih obavestio da će im se pevač pridružiti na partiju. Međutim, rečeno mu je da Bibera neće pustiti unutra jer nema 21 godinu. On je uprkos tome došao i pokušao se uvući u klub kroz zadnja vrata.

"DJ Game je tokom nastupa video Bibera kako pokušava da uđe i "odrukao ga" telohraniteljima, koji su potom mladog pevača ispratili napolje. Izgledao je kao da mu je vrlo neprijatno", otkrio je izvor.

Sledeće noći pevač je na Tviteru objavio fotografiju grudnjaka na pozornici, snimljenu tokom njegovog nastupa, ispod koje je napisao kako misli da svi jednom odrastu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja