Najnovije vesti

Danica Maksimović glumi u Urgentnom centru
Foto: Damir Dervisagic

Nova uloga

Danica Maksimović glumi u Urgentnom centru

Pop kultura
Shvatila sam da su lekari i bolesnici na istom zadatku, otkriva glumica

Obukla beli mantil!
Danica Maksimović u seriji „Urgentni centar“ igra glavnu medicinsku sestru, veoma nezgodnu po naravi, koja se u originalnoj američkoj verziji zvala Ebi Lokart, a tumačila ju je Mora Tirnej. Naša proslavljena glumica nada se velikom uspehu projekta jer je, kako kaže, ekipa ispred i iza kamera sjajna.

- Igram glavnu sestru Danu. Mladi reditelj Stevan Filipović mi je posebno drag momak. Zna tačno šta hoće da dobije od glumca - kaže Maksimovićeva za Kurir i dodaje:
- Lepo mi je bilo da radim s Mikijem Manojlovićem i Ivanom Bosiljčićem. Cela ekipa je sjajna. Snimali smo u KBC „Bežanijska kosa“, koji je propao i oronuo. Pripremajući se za ulogu, oni koji igraju lekare morali su da prisustvuju operacijama. Meni je zapala noćna smena. Najviše kadrova uradila sam s mladim kolegom Markom Janjićem. Bilo nam je teško i vrlo stresno da snimamo. Radeći na ovoj ulozi shvatila sam da su lekari i bolesnici na istoj poziciji i zadatku.

U seriji „Urgentni centar“, koja se snima u produkciji „Imoušn“, u ulozi mladog stažiste pojavljuje se Bojan Perić, a gosti u prvoj epizodi su Vlasta Vlaisavljević i Branka Veselinović.

(Lj. R.)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...