ANĐELINA NAŠLA REŠENJE ZA LJUBAVNE JADE: Dosta je bilo muškaraca, nedostaju mi LEZBIJKE
Foto: Printskrin

Čuje sa bivšom ljubavnicom

ANĐELINA NAŠLA REŠENJE ZA LJUBAVNE JADE: Dosta je bilo muškaraca, nedostaju mi LEZBIJKE

Pop kultura -

Američka glumica Anđelina Džoli sve se češće čuje s bivšom ljubavnicom Dženi Šimizu, a nimalo joj ne smeta ni činjenica što je manekenka već dve godine u srećnom braku sa Mišel Harper.

Anđelina se navodno toliko razočarala u muški rod, a razvod od Breda Pita bio je samo dodatni okidač za radikalne promene u njenom životu. Prijatelji tvrde kako je zvezda holivudskih filmova ponovno spremna istražiti svoju lezbijsku stranu.

Glumica je i pre bila sklona istom polu, a jednom je izjavila kako bi danas verovatno bila u braku s nikad prežaljenom manekenkom Dženi da se tad već nije bila udala za prvog supruga, glumca Džonija Lija Milera.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Anđelinu su oduvek privlačile žene. Ako ćemo biti potpuno iskreni, čudi nas što je uopšte izdržala s jednim muškarcem sve ove godine", rekli su izvori bliski glumici.

POTPUNI OBRT: Anđelina Džoli izmisila sve da bi PONIZILA Breda i dobila starateljstvo nad decom!

Ona je pre dva meseca predala papire za razvod od Pita posle deset godina ljubavi i dve godine braka. Njihova odluka najteže je pala djeci. Sinovi Medoks, Paks, ćerke Zahara, Šoliu kao i blizanci Knoks i Vivijan i dalje se nadaju da će im se roditelji pomiriti, ali majka im na najbezbolniji način pokušava objasniti da će u budućnosti živeti na dve adrese.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track