BATA ŽIVOJINOVIĆ ZA KURIR: Pomirio sam se s tim što nemam nogu
Foto: Nemanja Pančić

Slavni glumac preko unuke Dine poručio za naš list

BATA ŽIVOJINOVIĆ ZA KURIR: Pomirio sam se s tim što nemam nogu

Pop kultura -

Velimir Bata Živojinović (82) ne prestaje da se šali ni onda kad mu je najteže, a najsrećniji je kad vreme provodi sa svojim najmilijima.

Legendarnog glumca juče je posetila unuka Dina u bolnici „Sveti Sava“, koja se trudila da ga svojim pričama nasmeje do suza.

Živojinović je preko nje za Kurir rekao da se uspešno oporavlja od amputacije jednog dela leve noge, te da je taj gubitak normalno prihvatio.

- Dobro se osećam, ide nabolje. Pomirio sam se s tim što nemam nogu, ostao sam živ - kaže velikan srpskog glumišta za naš list.

Dina ističe da je presrećna kad je s dedom.- Dok nije pričao, nas dvoje smo komunicirali pogledima i stiskao me je za ruku. Sada fino govori i stalno se šalimo. Lula ga svakodnevno obilazi, oni se ponašaju kao da imaju 16 godina i stalno jedno drugom govore kako se vole. U junu ili julu doći će i njegova unuka Jelisaveta, pa ćemo svi ponovo biti na okupu, osim mog tate - rekla je Dina i dodala da Batu ne posećuju političari i glumci kako se ne bi uzrujavao, ali da se svakodnevno raspituju za njegovo stanje.M. D.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track