BATINA UNUKA: Deda mi traži slike iz mladosti s Lulom
Foto: Aleksandar Jovanović

Velimira Živojinovića u bolnici posetila Dina

BATINA UNUKA: Deda mi traži slike iz mladosti s Lulom

Pop kultura -

Prvi susret posle operacije: Tek juče je uspela da vidi glumca, koji se raznežio kad mu je rekla da je u Koraćici našla njegove fotografije sa suprugom

Dina Živojinović juče je prvi put posetila dedu Velimira Batu Živojinovića (82), koji se nakon amputacije dela leve noge nalazi na odeljenju intenzivne nege specijalne bolnice „Sveti Sava“.Glumčeva unuka, koja je zbog dede doputovala iz Pariza, po izlasku s klinike za Kurir je rekla da je Bati u velikoj meri bolje i da se veoma obradovao njenom dolasku.

- Mnogo mu je bolje! Komunicira već nekoliko dana, pa smo danas i nas dvoje malo popričali. Bata i dalje hoće da ide kući, stalno nas to pita. Bila sam nekoliko dana u Koraćici, pa sam mu pričala šta sam sve tamo uradila. Obećala sam mu ranije da ću zasaditi cveće, ali stigla sam dopola. Tako da ću morati da se vratim i završim posao.

Našla sam i neke stare porodične slike njega i Lule, pa smo i o tome pričali. Tražio mi je da mu ih donesem. Mnogo mu je prijalo što sam napokon otišla u posetu, tek danas su me pustili da ga vidim. Ranije smo se čuli telefonom, ali to nije isto - kaže Dina i dodaje da će Živojinović najverovatnije sledeće nedelje izaći iz bolnice.

- Nadamo se da će što pre doći kući. Trebalo bi tokom sledeće nedelje - zaključila je glumčeva unuka.I. E.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track