BRED PIT POTPUNO PUKAO: Detalji s prvog susreta sa decom od razvoda!
Foto: Profimedia

Plakao sve vreme

BRED PIT POTPUNO PUKAO: Detalji s prvog susreta sa decom od razvoda!

Pop kultura -

Holivudski glumac Bred Pit rasplakao se kada je video decu prvi put posle zahteva za razvod braka.

Jedan od preliminarnih dogovora podrazumeva posećivanje dece, ali isključivo uz nadzor stručnjaka. Susret Breda i dece bio je podjednako emotivan za mališane koji su, kako objašnjava izvor, plakali zajedno sa ocem.

"Suze su mu krenule, ali pokušao je da ostane razuman jer nije hteo da uznemiri decu plakanjem. Susret je bio veoma mučan", rekao je izvor.

Bred Pit, navodno, želi da što pre postigne dogovor sa Anđelinom koja za sada ima puno starateljstvo nad njihovom decom, pa se glumac dobrovoljno prijavio za testiranje na alkohol i droge kako bi dokazao da nema problema s porocima, zbog kojih su ga mediji i njegova bračna partnerka optuživali.

Prvi test je bio negativan, a neimenovani prijatelj slavnog para kazao je da će Pit sarađivati koliko god da je potrebno kako bi viđao svoju decu.

Odluku o posetama uz nadzor terapeuta doneo je sud u Los Anđelesu, jer je Pit optužen da se u alkoholisanom stanju posvađao sa petnaestogodišnjim sinom Medoksom i fizički nasrnuo na njega, što je Bred demantovao, a čitav slučaj o napadu istražio je i FBI.

Anđelina i Bred su bili u braku dve godine, a pre venčanja bili su vezi 12 godina. Roditelji su šestoro dece.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Daili mejl

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track