CRNI DANI ZA KIM KARDAŠIJAN: Starleta otkazala snimanje rijalitija U korak sa Kardašijanima
Foto: Printskrin/Instagram

Holivudski tračevi

CRNI DANI ZA KIM KARDAŠIJAN: Starleta otkazala snimanje rijalitija U korak sa Kardašijanima

Pop kultura -

Nakon što je bila opljačkana pod pretnjom vatrenim oružjem u Parizu, istraumirana Kim Kardašijan još uvek se oporavlja. Otkazala je sve poslovne planove, uključujući i snimanje rijaliti programa.

Sudbina rijalitija "Keeping Up With The Kardashians" zasad je pod znakom pitanja. Naime, snimanje planiranih epizoda odgođeno je do daljnjega. Kim Kardašijan (35) otkazala je poslovnu posetu Dubaiju i prestala je objavljivati slike na društvene mreže. Niko iz njene porodice se još nije oglasio nakon pljačke, osim sestre Kortni, koja je objavila fotografiju stranice iz Biblije.

Starletu je petoro muškaraca opljačkalo je u pariškom apartmanu. U nju su uperili pištolj, vezali je i stavili u kadu a sa sobom su odnijeli nakit vrijem 107 miliona dolara.

Iz Pariza, Kim i deo njene porodice odleteli su u Njujork, a trenutno se vraćaju u Los Anđeles kako bi cela porodica Kardašijan-Džner bila na okupu.

Iz njujorškog stana, Kim je izašla u velikoj majici s kapuljačom, s ćerkom Nort u rukama, pognute glave. Kim nije hjela ništa komentarisati, kao ni da se slika što je veoma neobično za nju.

"Kimina sigurnost i zdravlje sada nam je najvažnije. Ne znamo kada će se snimanje rijalitija nastaviti", rekao je dobro obavešeten izvor."Kim je sve otkazala za idućih nekoliko nedelja tokom koji neće ništa raditi. Osećaće se sigurnije u Los Anđelesu i tamo samo želi provesti vreme sa svojom porodicom", dodao je.

Kardašijani će nakon celog incidenta promeniti način na koji vodi svoje društvene mreže. Supruga Kanje Vesta slaže se sa komentarima da je, delom, sama kriva za pljačku jer se često hvali svojim luksuznim načinom života.

Incident je, kažu njeni prijatelji, za Kim bio poput žestokog 'buđenja' te je sada shvatila da nije sve u materijalnim stvarima, stoga joj je trenutno najbitnije da provodi vreme sa porodicom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track