(FOTO) NI POZNATI NISU ODOLELI EXITU: Evo ko je sve ludovao na Tvrđavi
Foto: Stefan Jokić

Magija u Novom Sadu

(FOTO) NI POZNATI NISU ODOLELI EXITU: Evo ko je sve ludovao na Tvrđavi

Exit 2018 -

Jutro na Dance areni je nešto što se mora doživeti, reći će vam svako ko je bar jednom bio na Exit festivalu, a upravo su ovde dočekali zoru neke od najvećih domaćih zvezda.

Miloš Biković je pod punom "ratnom opremom" i okružen fanovima do ranih jutarnjih sati uživao na Tvrđavi. Društvo mu je pravio kolega i prijatelj Aleksandar Radojičić na kog je najveći utisak ostavio DJ Solomun.

Dragana Mićalović nije krila da je oduševljena pop zvezdom Eli Goulding. "Kao neko ko važi za osobu koja slabo izlazi ili izlazi na mirnija mesta, jedino što me je od velikih događaja privuklo ove godine je Exit. Vrlo me je brzo uvukao u svoje "kljuse" i već mu se radujem iduće godine. Od nastupa koje sam gledala najviše su mi se dopali Dimirti Vegas i Eli Goulding koji su stvorili neverovatnu energiju na magičnoj tvrđavi a radujem se takođe i za The Prodigy koji će sigurno oduševiti desetine hiljada ljudi", rekao je mlada glumica.

Podjednako dobro se zabavljao i Viktor Savić koji je usput uspeo da pokaže i svoju humanu stranu pa je pozvao sve svoje pratioce i posetioce Exita da pomognu mladiću kom je neophodna pomoć za lečenje.

Andrija Milošević je morao da napravi fotku na terasi sa koje pogled puca na Dunav, ali i sa Dance arene gde je bio sa prijateljima, a Kristina Radenković je bila među najveselijima na nastupu Dejvida Gete. Kaže da ju je oduševila i muzika i ceo audio-vizuelni nastup čuvenog DJ.

"Tvrđava ove godine izgleda zaista magično! Neke zanimljive bine su vraćene na Exit, nove stvari poput dekoracije i nove bine izgledaju sjajno, a program takođe odgovara mom ukusu. Pošto sam majka odnedavno, nisam propratila sve izvođače koje sam želela ali do sada mi se najviše dopao nastup Dejvida Gete koji je bio spektakularan! Sa nestrpljenjem očekujem nastup Prodidžija i Robina Šulca i verujem da će čak i nadmašiti moja očekivanja, kao što uvek i čine".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track