(FOTO) POTPUNO SLOMLJENA NAKON PLJAČKE: Kim Kardašijan se POVLAČI iz javnosti!
Foto: Profimedia

POSLEDICE

(FOTO) POTPUNO SLOMLJENA NAKON PLJAČKE: Kim Kardašijan se POVLAČI iz javnosti!

Pop kultura -

Prošlo je već više od dve nedelje kako je Kim pretrpela incident u Parizu kad su joj nepoznati provalnici provalili u apartman i opljačkali nakit u vrednosti 10 miliona dolara.

Tokom tog čina, slavna starleta držana je na nišanu, što je ostavilo velike posledice na njenu psihu.Od tada se ne oglašava na društvenim mrežama, a njena pojavljivanja u javnosti svedena su na minimum. Sad kad izađe, okružena je telohraniteljima i u neprepoznatljivom je izdanju.

foto Profimedia
foto Profimedia

Izvor blizak porodici rekao je za časopis "People" da "Kim nema nikakvu želju vratiti se starom životu"."Kim pokušava da shvati šta želi da radi", rekao je izvor i dodao da starleta nema planova o pojavljivanjima u javnosti.

Kim najviše želi da bude sa decom, a porodica joj je najveća podrška.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Time se, pre svega, misli na supruga Kanjea. Nakon što je odložio nekoliko koncerata kako bi bio s njom, vratio se na turneju, ali svaki trenutak između koncerata koristi da odleti kući i bude sa Kim. Za to vreme Kim je kod svoje majke Kris Džener s decom.S druge strane, njena asistentkinja Stefani Šepard objavila je na Kiminoj stranici početkom nedelje da je Kim uzela pauzu, ali da možemo očekivati ekskluzivu od njenih članova porodice i prijatelja.

foto Profimedia
foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track