(FOTO, VIDEO) LEGENDA SRPSKOG FILMA DANAS SLAVI 3 najbolje uloge slavnog Mikija Manojlovića
Foto: Story Press

IZDVAJAMO

(FOTO, VIDEO) LEGENDA SRPSKOG FILMA DANAS SLAVI 3 najbolje uloge slavnog Mikija Manojlovića

Pop kultura -

Miki Manojlović rođen u glumačkoj porodici 5. aprila 1950. danas proslavlja 67. rođendan, a tim povodom mi vas podsećamo na tri nezaboravne uloge ovog velikog umetnika...

Iako se decenijama citiraju replike njegovih likova iz "Crna mačka beli mačor", "Underground", "Rane", tri uloge koje slede ostavile su takođe dubok trag u domaćoj kinematografiji, piše Story (http://www.story.rs).1. Paja, "Otpisani"

Grupa mladih odlučila je da formira ilegalnu grupu da bi se suprotstavili Vermahtu, a njihove akcije dovode ih na sam vrh liste za uklanjanje Specijalne policije i Gestapoa.

2. Miki Rubiroza, "Grlom u jagode", "Jagode u grlu"

U kultnom filmu a zatim i seriji Miki Manojlović tumačio je lik Mikija Rubiroze.

3. Milan, "Mi nismo anđeli"

"Šta ti je moć navike! Navikli da ih tučem s ovim", jedna je od najcitiranijih izjava iz ovog filma.

Story.rs Joksimovići na okupu, imaju najlepši povod za slavlje: Široki osmesi i baloni u intimnoj atmosferi (FOTO) Dejan Jelača: Suze su mi pošle kada sam dobio nagradu za najboljeg glumca (VIDEO) Bez frizure i elegantne haljine ona je NEPREPOZNATLjIVA: Nakon decenije čekanja, videli smo kako Mišel Obama ZAPRAVO izgleda (FOTO) Žene širom Srbije joj APLAUDIRAJU: Seka Aleksić jednom izjavom naterala mnoge da se zamisle (FOTO) Muškarca koji je osvojio njeno srce ODLIČNO znamo: Dea Đurđević podelila selfi o kojem će se pričati DANIMA (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track