(GIF + VIDEO) Bing: 10 nezaboravnih scena zbog kojih će vam poći suze na oči od smeha
Foto: Ps

Dnevna doza humora

(GIF + VIDEO) Bing: 10 nezaboravnih scena zbog kojih će vam poći suze na oči od smeha

Pop kultura -

Nezaboravnu seriju "Prijatelji" stvorio je super dvojac, Marta Kofman i Dejvid Krejn, i bićemo im uvek zahvalni na tome. Oni su ti koji su u naše živote uveli šest prijatelja i njihove dnevne zavrzlame...

Jedan koji se posebno isticao po sarkastičnim dosetkama, i veoma neobičnim životnim stilom (jer ga je snašlo i šta treba i šta ne treba...), je Čendler Bing. Čendlera Binga oživeo je glumac Metju Peri, koji je i privatno sveopšte prihvaćen kao šaljivdžija. Rođen je 19. avgusta 1969. godine i odrastao je u Kanadi. Pojavljivao se (i pojavljuje se) u mnogim serijama i filmovima, ali i njegov život je svakako obeležila uloga Čendlera. Sledećih 10 najsmešnijih momenata razvedriće vam dan! Smejaćete se do suza i prisetićete se nekih od najboljih momenata sa televizije ikada.1. Kad je Čendler živeo sa Edijem.

7. Čendler slučajno nazvao Dženis kravom.
8. Čendler i Džoi i ormar.
9. Čendler kod krojača.

10. Čendler se seli.

Story.rs Story.rs Vreme mu ne može ništa: Ovako danas izgleda Ros iz Prijatelja (FOTO) Mama zna najbolje: Marija Karan je svog sina tako sredila da mu niko ne može odoleti (FOTO) Lekcija o prijateljstvu koju ne smete propustiti: Novak i Jelena Đoković doputovali u Beograd zbog venčanja svog prijatelja (FOTO) Najlepši momenti sa nastupa u Hrvatskoj: Seka Aleksić zapalila scenu! (VIDEO) Otkriven identitet: On je #UglyNakedGuy kog su slavni Prijatelji godinama posmatrali kroz prozor! (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track