Sava centar

(KURIR TV) PREMIJERA FILMA STADO: Kojo svoj prvenac posvetio kumu Mandi

Pop kultura -

Pored emotivne špice, koja je sve prisutne podsetila na voljenog glumca, politička satira izazvala je jake emocije i ovacije, a komentari gledalaca bili su: „Posle ovoga će celu ekipu pohapsiti“

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić

Rediteljski prvenac poznatog glumca Nikole Koje, film „Stado“, sinoć je premijerno imao tri projekcije na dve lokacije, u Sava centru i bioskopu Ušće sinepleks, a već uvodna špica izazvala je jake emocije jer je ostvarenje posvećeno Kojinom kumu Miloradu Mandiću Mandi.Crvenim tepihom prošetala je glumačka ekipa predvođena Kojom, a događaj su uveličali i članovi porodice nedavno preminulog glumca.Iznenađujuće spreman

Drim-tim... Vesna Trivalić, Nikola Kojo, Zoran Cvijanović i Nikola Đuričko Branislav Trifunović
Drim-tim... Vesna Trivalić, Nikola Kojo, Zoran Cvijanović i Nikola Đuričko Branislav Trifunović

O Nikolinom rediteljskom umeću kolege su imale samo reči hvale.- Iznenađujuće spreman. Nikola je tačno znao šta hoće, imao je potpuno jasnu viziju - rekao je Zoran Cvijanović i istakao:

- Ovo je film o četvoro prijatelja čiji je najveći problem to što su još uvek ispunjeni ljubavlju prema svom poslu i puni entuzijazma krenuli da snimaju film, a onda se njihov život pretvorio u film. Generalno, osećaj i razmišljanje o „šišanju ovaca“ je nešto što će svako poneti kući posle gledanja. Ispade da je narod stado, a na vlasti čobani, i meni se čini da, kada se to toliko zakomplikuje, moramo da pitamo i ko je gazda - rekao je glumac.

Vesna Trivalić tumači jednu od glavnih uloga, a pred sam ulazak u salu otkrila je da ima tremu.

- Sad se malo bojim pre nego što uđem i pogledam ga, ali ovo je prvi put da sam rekla - sigurna sam da će ovaj film biti uspešan. Radujem se što smo svi u ekipi. Volimo se sve više što smo stariji - rekla je Trivalićeva i dodala da joj je bilo jako teško da igra glumicu.

- Odgovornost je bila velika. Poštujem svoje kolege i zato je bilo jako teško tumačiti ovu ulogu i prepoznati istinu i odbraniti glumačku profesiju - naglasila je jedna od najboljih srpskih glumica.Ne samo komedija„Posle ovog filma će celu ekipu pohapsiti“, neke su od reakcija gledalaca posle premijere, jer je „Stado“ prava politička satira, a ne samo komedija.

Ekipa Kurira

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track