MILAN VASIĆ O GUBITKU VELIKOG PRIJATELJA: Ne mogu da prihvatim da nas je Marinko napustio

Verovao je da će se izvući

MILAN VASIĆ O GUBITKU VELIKOG PRIJATELJA: Ne mogu da prihvatim da nas je Marinko napustio

Pop kultura -
Marinko Madžalj (37) preminuo je danas nakon borbe sa opakom bolešću, a vest o njegovoj smrti šokirala je mnoge njegove prijatelje i kolege.

Brojni glumci ostali su zatečeni ovom neprijatnom vešću, a neki od njih su svoju tugu izrazili na društvenim mrežama gde su lepe reči i stihove posvetili Marinku Madžgalju. Veliki prijatelj i kolega pokojnog glumca Milan Vasić ne može da prihvati činjenicu da Marinka više nema.

"Verovao sam da je on jedan od onih koji će se izvući. Radili smo zajedno i stvarno imam samo reči hvale. Mnogo sam poštovao njegov rad i njegovu ljudsku veličinu. Srpsko glumište je mnogo izgubilo. Rastužila me je vest, ne mogu da prihvatim da nas je napustio", rekao je Milan za do,maće medije, a takođe i objavio fotografiju sa Marinkovim likom na društvenoj mreži Instagram.

"Nije fer", kratku poruku je napisao Vasić u opisu slike koju je okačio na svom profilu.

A photo posted by Milan Vasic (@milan79) on Mar 26, 2016 at 9:10am PDT

Prijatelji i kolege su sa nevericom primili vest o smrti glumca Marinka Madžgalja. Kako kaže Marinkova koleginica Dara Džokić, Atelje 212 je ponovo zavijen u crno. Sahrana će se održati u utorka, 29. marta na Novom bežanijskom groblju u Beogradu. Opelo počinje u 14:30.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track