NASMEJANA UPRKOS TRAGEDIJI: Anja OTKRILA kako živi bez Mande
Foto: Damir Dervišagić

Otvorila dušu

NASMEJANA UPRKOS TRAGEDIJI: Anja OTKRILA kako živi bez Mande

Pop kultura -

Anastasija Anja Mandić nedavno je ostala bez supruga Milorada Mandića, a uprkos tragediji koja ju je zadesila, kada se pojavi u javnosti, ona je raspoložena.

Supruga preminulog glumca otkrila je ko joj je najveća podrška sada kada nema Mande.

"Radim, dobro sam, funkcionalno, sve je u redu", rekla je Anja, koja se prilikom svakog pojavljivanja u javnosti trudi da ostane dobro raspoložena. Ona je priznala da joj je sin Andrija velika podrška i da ima poseban odnos s njim.

"Mi smo dobar tandem oduvek bili, pa smo tako i nastavili. Imamo jedan vrlo otvoren i normalan odnos koji gajimo", priznaje Anja. Glumica je nakon Mandine smrti promenila pogled na život, jer je mnoge stvari spoznala kad je ostala bez njega.

TRAGEDIJA HEROJA NAŠE DECE: Mandu u smrt odveo kredit u švajcarcima od 85.000 evra!

"Sticajem okolnosti sam prestala da brinem, jer sam shvatila da je briga zapravo buduće vreme i nešto što je nepoželjno. Briga te nađe kada ona hoće. Mi toliko vremena potrošimo na to da ćemo nešto propustiti, nekome se zameriti, da ćemo juriti za nečim, a u stvari, ja mislim da se samo treba vratiti sebi i probati sebi da ugodiš kad god je moguće", rekla je Anja u emisiji " Ja to tako".

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track