Ne mislim da sam najbolji, to je svojstvo budala: Ovako je govorio Dragan Nikolić!
Foto: Dado Đilas

VREDI PROČITATI

Ne mislim da sam najbolji, to je svojstvo budala: Ovako je govorio Dragan Nikolić!

Pop kultura -
Ne razvodite se preko novina, ne šaljite poruku partneru preko novina, pronađite svoju intimu, savetovao je glumac svojevremeno

Smrt velikana srpskog glumišta Dragana Nikolića veliki je udarac za njegovu porodicu i prijatelje, čitavu glumačku branšu, ali i ljude širom bivših jugoslovenskih republika, koji su ga voleli i decenijama pratili preko malih ekrana, piše Stil.Ali, osim legendarnih uloga koje ćemo zauvek pamtiti, Gaga je za sobom ostavio i mudre misli, koje svakako vredi pročitati. Evo nekih od njih:- Gluma je prikupljanje pažnje na sebe. Borba.- Politika je kao gluma, stvar iskrenosti kroz koju dolaziš do istine.- Jednostavan sam u stvarnom životu.

- Sebi nikada nisam dozvolio da mislim da sam najbolji ili na neki način veliki. Mislim da je to svojstvo budala - verovati da si neko drugi.- Ne predati se. Zašto? I kome?- Ne razvodite se preko novina, ne šaljite poruku partneru preko novina, pronađite svoju intimu.- Nikoga ne vučem za rukav, ali tražim poštovanje, isto ono koje imam sa onima sa kojima radim.- Sam po sebi sam epoha.- Živeo sam u istom kraju sa Ciganima i ne pravim socijalne razlike da li je neko siromašan ili bogat, crn ili beo.Pročitajte još na portalu Stil:Rade Šerbedžija održao govor u Gaginu čast: Ovako se obratio Mileni Dravić (FOTO)Zašto se zlopatimo i propadamo: Dositej Obradović odavno otkrio najveću ljudsku zabludu!Bog daje, ljudi koriste, ali jednom ti se sve vrati: Tužna priča jednog starca otvoriće vam oči!Poučne besede oca Tadeja: Kakvim se mislima bavimo, takav život živimo!Pouke ostroškog igumana: Zlo se zlom ispraviti ne može!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track