NJEGA KRIVE ZA NAPAD NA KIM KARDAŠIJAN: A evo šta je starleta imala da kaže O NJEMU
Foto: Instagram

Filmska pljačka

NJEGA KRIVE ZA NAPAD NA KIM KARDAŠIJAN: A evo šta je starleta imala da kaže O NJEMU

Pop kultura -

Telohranitelj Kim Kardašijan, Paskal Duvijer, nije bio pored starlete u trenutku pljačke, nego je bio sa Kendal Džener i Kortni Kardašijan, jer se Kim osećala sigurno u svom apartmanu u Parizu.

Iako su njega krivili za to što je starleta opljačkana, Kim ga ne krivi zbog toga, iako je doživela traumu – uperili su joj vatreno oružje u glavu, vezali je i ostavili u kadi luksuznog apartmana.

"Kim ne krivi njega, ona se osećala sigurnom u svom hotelu, tako da ne smatra da je bilo šta od onoga što se desilo njegova krivica", kaže izvor blizak Kim.

Paskal se zavetovao da će uhvatit petoricu muškaraca koji su opljačkali njegovu štićenicu dok je on bio odsutan.

"Ono što se dogodilo u Parizu jedan je od najužasnijih događaja za koje sam čuo. Na tragu smo vam i naći ćemo vas. To vam obećavam. Zakačili ste se sa pogrešnim čovekom", rekao je Duvijer.

Kada je u ponedeljak ujutro čuo šta se desilo, odmah je otišao da vidi da li je Kim dobro.

Pljačkaši su ukrali prsten vredan 4 miliona evra i kutiju sa nakitom u vrednosti od 6 miliona evra.

Ovaj telohranitelj nemačkog porekla radi za Kim i Kanjea Vesta još od 2013. godine, a postao je popularan kada ga je starleta proglasila za najboljeg telohranitelja na svetu nakon što je zaustavio osobu koja je iz šale htela da je zgrabi za zadnjicu na ulici.

Paskal je prethodno radio za grupu “Black Eyed Peas”, Fergi, Vil Aj Ema, grupu “Pussycat Dolls”, Džastina Timberlejka, Kristinu Agileru, Lanu del Rej i Keti Peri.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track