NJIHOV SEKS PRED KAMERAMA SVI BI DA GLEDAJU Evo šta SVETSKE LEPOTICE kažu kad će snimiti VRELE SCENE
Foto: Printscreen

Ni pod koju cenu

NJIHOV SEKS PRED KAMERAMA SVI BI DA GLEDAJU Evo šta SVETSKE LEPOTICE kažu kad će snimiti VRELE SCENE

Pop kultura -

Snimak Jelisavete Orašanin u seriji "Ubice mog oca" uzburkao je javnost, i ona se poput mnogih filmskih diva upisala u nebo najerotičnijih, ali postoje glumice koje za potrebe filma, ipak, ne žele da snimaju seksi scene.

Iako izgledaju fenomenalno, poput Megan Foks, one su odlučile da seks ostave za svoja četiri zida, čak i po cenu da ne dobiju ulogu života.

(VIDEO 18 +) Ovakav SEKS srpskih glumaca još niste videli! Jelisaveta i Peđa uhvaćeni u prevari

(VIDEO) NISU JELISAVETA I PEĐA JEDINI: Ovo su 10 najvrelijih scena seksa iz domaćih filmova

Džesika Alba Ova zgodna glumica koja je često proglašavana za jednu od najseksepilnijih, u svom ugovoru ima klauzulu koja je štiti od golotinje na filmu. "Ne želim da moji baka i deka vide moje grude, bilo bi nam čudno tokom Božića", istakla je Džesika koja ujedno smatra da nema potrebe da se skida kako bi uopšte dobijala angažmane. Džesika uz sve to nikada ne bi mogla da gleda sebe u seksi scenama.

Džesika Alba (Foto Profimedia)
Džesika Alba (Foto Profimedia)

Kameron Dijaz Iako je snimila film "Sex tape", ona te scene zaista nema snimljene, niti će ih imati.Ona je donela odluku da ne snima scene u kojima je potpuno naga zato što se, kako je objasnila, tako mnogo bolje oseća.

Foto AP
Foto AP

Kristina Hendriks Poznata je po bujnom porsju, ali nikada se ne bi skinula naga, a posebno ne bi snimala scene seksa.Kao razlog za to navela je da je niko ne bi smatrao za ozbiljnu glumicu.Hm, šta bi na to rekla Šeron Stoun koja je snimila kultnu scenu u "Niskim strastima"?Ipak, uvek postoji mogućnost da se predomisli.

Kristina Hendriks (Foto Profimedia)
Kristina Hendriks (Foto Profimedia)

Emili Klark U seriji "Igra prestola" se jeste skinula do gole kože pokazavši grudi i pozadinu, ali onda je odlučila da to više ne radi. Naime, nakon što su je fanovi kritikovali an račun izgleda, izjavila je da se više neće skidati naga, a kamoli snimati erotske scene. Iz tog razloga je i ona odbila glavnu ulogu u filmu "Pedeset nijansi sive".

- Zaista sam želela da radim sa dobrom ekipom, ali u filmu je prevelika količina golotinje - objasnila je ona.

Emili Klark (Foto Profimedia)
Emili Klark (Foto Profimedia)

Ema Votson Želeli su je u "Pedeset nijansi sive", ali odbila je i to zbog eksplicitnog scenarija.U jednom intervjuu izjavila je da bi golotinja mogla da pokvari imidž koji je stekla."Mnogo sam ponosna na ulogu Hermione, želim da me svi pamte takvu".

Ema Votson (fot Profimedia)
Ema Votson (fot Profimedia)

Megan Foks Jedna od najseksepilnijih žena na svetu sebe, ipak, ne vidi tako i iz tog razloga ne bi želela da snima erotske scene.Ona je objasnila da bi se verovatno osećala neprijatno kada bi kasnije morala da gleda taj materijal. "Sebe bih doživljavala kao nilskog konja koji ima seks", rekla je jednom prilikom. Inače, zvezda "Transformersa" je u američkom vesternu "Jonah Hex" glumila prostitutku, a u hororu "Telo lepe Dženifer" ljubila se sa koleginicom Amandom Sejfrid. Ipak, više neće biti ni toga.

Megan Foks (foto Profimedia)
Megan Foks (foto Profimedia)

Blic/EPK

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja