PARTNER DŽORDŽA MAJKLA BESAN: Mi smo se voleli, nemam nikakve veze sa njegovom SMRĆU!
Foto: Profimedia

Holivudski tračevi

PARTNER DŽORDŽA MAJKLA BESAN: Mi smo se voleli, nemam nikakve veze sa njegovom SMRĆU!

Pop kultura -

Fadi Favaz, dečko preminulog Džordža Majkla ljutito je reagovao na medijske spekulacije da su ga organi reda ispitivali zbognavodnih sumnjivih okolnosti pod kojima je umro slavni pevač.

Fadi je glavni osumnjičeni za smrt Džordža Majkla, jer je upravo on pronašao Majklovo telo u njegovom domu u Oksfordširu u ranojutro 25. decembra prošle godine.

Britanski tabloidi objavili su da je Fadi sumnjiv i da policija ne veruje da je pevač preminuo od posledica predoziranja narkoticima, zbog čega su još jednom razgovarali sa pevačevim partnerom, ali i svima koji su u nedelji pre nego što je Džordž Majkl preminuo bili u kontaktu s njim.

Fadi, koji se pet godina zabavljao sa Majklom, pobesneo je zbog spekulacija da je bio umešan u Majklovu smrt, ali i zbog toga što ga mnogi optužuju da je iskorišćavao pevača, i negirao da im se veza raspala pre nego što je Majkl preminuo.

DŽORDŽ MAJKL IPAK UBIJEN? Policija PRIVELA pevačevog PARTNERA

"Mnogo smo se voleli i bili smo zajedno. Zašto bih bio u njegovoj kući da nije tako? Bio sam tamo poslednjeg dana njegovog života" rekao je Fadi. On je naveo da je imao veoma dobru saradnju sa policijom.

"Policajci su bili sjajni, pružili su mi podršku. Ponašali su se onako kako treba da se ponašaju prema osobi kojoj neko blizak umre. Nisu meni za šta optužili."

Fadi je bivši frizer, a sada pokušava da izgradi karijeru kao fotograf. On je policiji rekao da je te kobne noći zaspao u kolima, i da je Majklovo telo pronašao ujutru, kada je došao da ga probudi. Sumnje da je Majkl preminuo od droge pojavile su se nakon toksikološkog izveštaja, ali detalji nisu poznati.

(daily mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track