ŠINEJD NESTALA POSLE PORUKA NA FEJSBUKU: Pismo sinu koji joj je oduzet je njen poslednji status!
Foto: Fonet Ap

Porodična drama

ŠINEJD NESTALA POSLE PORUKA NA FEJSBUKU: Pismo sinu koji joj je oduzet je njen poslednji status!

Pop kultura -

Šinejd O Konor prijavljena je kao nestala, a policija je zabrinuta za bezbednost irske pevačice.

TMZ napisao je da policija veruje da je O Konorova suicidalna i da je nestala u nedelju oko 6 sati izjutra, kada je odlučila da ode na vožnju biciklom u Vilmetu, Ilinois. Na sebi je imala kožne pantalone, majicu i crnu jaknu sa kapuljačom.O Konorova (49) je postovala nešto za šta se veruje da je samoubilačka poruka prošlog novembra, kada je tvrdila da je uzela veliku količinu pilula kao odgovor na "okrutnost" njene porodice prema njoj.Kasnije je pronađena i dobila je medicinsku pomoć.Pre nego što je poslednji put viđena u nedelju, Šinejd je postovala status o svom 12-godišnjem sinu Šejnu, koji je poslat u dečiji centar u Irskoj, kao i fotografiju Harijet Tubman uz rečenicu: "Ovo sam obrazložila nekako u svom umu, postoji jedna od dve stvari na koju imam pravo, sloboda ili smrt; ako ne mogu da imam jednu, radije ću imati onu drugu."

foto: Rojters
foto: Rojters

Šinejd se obratila i svom najstarijem sinu preko Fejsbuka:"Džejk, ljubazno te molim da u utorak odeš u sud i uzmeš starateljstvo nad svojim bratom koji je u "Tusli" (centar za socijalni rad). Moj advokat će srediti da ti i Donal možete da ga uzmete odande (slagaće policiju i sl). Znajući sudiju, očekujte nevolju. U stvari, najbolje bi bilo da povedete svoje advokate. Ne napuštajte brata ili bilo koje od moje dece više nikada. Ono što ste uradili svom bratu i svojoj majci je bukvalno kriminal!O Konorova je postavila ove statuse porodičnih problema nekoliko sati pre nestanka, a upučene su najstarijem sinu Džejku Rejnoldsu!

Ona je pred pokušaj poslednjeg samoubistva u novembru, takođe napisala status u kom okrivljuje svog sina Džejka i njegovu devojku kako su joj samo doneli očaj sa svojom okrutnošću.Donal koji je pomenut u statusu, je najverovatnije muzičar Donal Lani, otac Šejna.Šinejd je takođe pre nestanka promenila i profilnu sliku na društvenoj mreži, a u pitanju je nekakav čudan kavez u obliku žene koja kleči na zemlji koja je prepuna oštrog kamenja.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

13. maja Šinejd je napisala i otvoreno pismo svom sinu Šejnu u kom objašnjava kako je pokušala da ga izvuče iz centra za socijalni rad, rečima: "Dušo, dala sam sve od sebe da te izvučem odande, ali tamo su sve monstrumi. Moram da se povučem jer me užasno povređuju i neće mi biti dobro ako im se opet približim."Onda je napisala:"Najbolje što ja mogu da uradim jeste da ti dam savet da izabereš svog staratelja jer sada imaš 12 godina i sam se usprotiviš "Tusli", na osnovu dečijih prava. Imaš pravo da svi čuju i tvoj glas. To bi bio prvi takav slučaj koji bi promenio i istoriju! Ti želiš da budeš sa svojom majkom, a oni ti ne dozvoljavaju. Tvoju majku zlostavljaju užasno ljudi iz "Tusle" da ona ne može da ostvari tvoj izlazak."U pismu je takođe napisala i da ako ne može da se vrati njoj, neka ode kod njenog najstarijeg sina Džejka."Ako niko ne dozvoljava da dođeš meni, insistiraj da ideš kod Džejka. zaslužuješ mnogo bolje od ovoga gde si sada", napisala je."Volim te. Dušo moja. Čekam te i čekaću koliko god da bude bilo potrebno. Ne mogu da se borim sa "Tuslom" više jer me mnogo povređuju. Ti imaš pravo da se sam boriš protiv njih. I bori se! Ja verujem u tebe. Ti si moj sin. Pokaži im da si sam sebi šef. Džejk nije tvoj gazda. Nisam ni ja. Nije ni tvoj otac. Nije ni "Tusla". Samo Bog i ti."

O Konorova se trenutno bori i protiv tužbe od strane bivšeg voditelja Arsenia Hola za komentare koje je napisala o njemu kada je umro veliki pevač Prins.Prins je inače napisao Šinejdin veliki hit "Nothing Compares 2 U". Ona je postovala na Fejsbuk poruku samo nekoliko dana nakon njegove smrti, indirektno optužujući voditelja da je pevaču nabavljao drogu više od decenije.Napisala je i kako se Haol raspravljao sa njom kada je ona odbila da primi Gremi i da joj je dao džoint koji je bio zaljućen kao mirovnu ponudu, onda se smejao kada je kolabirala.Voditelj je sada tuži za 5 miliona dolara, a ona je na Fejbuku odgovorila:"Zabavljam se više nego što sam mogla i da zamislim i radujem se unapred kako će urnebesno biti dok ga budem gledala kako pokušava da me ubedi da grešim. Takođe se jako radujem što je DEA (odsek za narkotike) ozbiljno shvatila moje reči ispitujući Prinsove prijatelje. Ne volim to što droga ubija muzičare. A ne volim ni Arsenia Hola. On može da mi po***i. Kada završi sa svima ostalima."

SVET U ŠOKU, NESTALA ŠINEJD O KONOR: Odjurila je biciklom, a imala je suicidne namere!

(Dejli Mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track