SKANDAL U HOLIVUDU: Leonardo Dikaprio završio na sudu zbog uloge
Foto: Ap

Preti mu hapšenje

SKANDAL U HOLIVUDU: Leonardo Dikaprio završio na sudu zbog uloge

Pop kultura -

Američki sudija je naredio da Leonardo Dikaprio mora da se pojavi na sudu kako bi svedočio u procesu u kom Endrju Grin tuži autore filma "Vuk sa Vol strita".

Ukoliko se glumac ne pojavi na sudu, policija će glumca privesti. Endrju Grin, nekadašnji saradnik Džordana Belforta, prema čijoj se biografiji snimao film, tužio je autore filma da su mu uništili reputaciju. On traži od njih više od 25 miliona dolara a u tužbi je naveo da je u filmu predstavljen kao "kriminalac, uživalac droge i poremećeni čovek" kroz lik Nikija Koskofa. Dikaprio je pozvan u svojstvu svedoka.

Njegovi advokati su saopštili da je njegovo razumevanje scenarija, improvizacija drugih glumaca u filmu, kao i kreativnih odluka koje su doneli drugi glumci "previše siromašna da bi on mogao valjano da svedoči u ovom slučaju".

"Lik Koskofa sastoji se od različitih ljudi iz Džordanovog života", rekli su autori filma.

Ipak, Grin insistira da Dikaprio, koji je glumio Belforta dođe na sud. Želi da dokaže da je u razgovorima sa scenaristom čuo da je upravo Koskof osmišljen po njemu. Ostaje da vidimo koji će biti epilog ovog događaja.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track