UHAPŠEN SUPRUG TAMARE EKLSTON: Osumnjičen da je pomagao narko-dileru
Foto: Printskrin/Instagram

Bogata naslednica van brige

UHAPŠEN SUPRUG TAMARE EKLSTON: Osumnjičen da je pomagao narko-dileru

Pop kultura -
Suprug Tamare Eklsotn, Džej Ratland uhapšen je u sredu zbog sumnje da je 66-godišnjem narko-dileru Džejmsu Tarentu pomogao u begu.

Džej je bivši broker koji je izgubio dozvolu jer je manipulisao cenama deonica zbog lične koristi, a sve optužne na njegov račun je negirao. Tarent je bio u begu od 2010. godine jer ga je čekalo suđenje vezano za posedovanje droge i oružja. On je od tada bio jedan od najtraženijih ljudi, a policiji se predao prošle godine u rujnu.

"Optužbe su vrlo ozbiljne, a Džej se boji da bi mogao i u zatvor", rekao je izvor blizak porodici. Dodao je da je Tamara poludela od brige, ali trudi se ostati pozitivna i hrabra.

"Zabrinuta je za Džeja i s nestrpljenejm iščekuje razvoj situacije", priča isti izvor.Ratland i Tamara u braku su od 2013. godine, a zajedno imaju dvogodišnju ćerku. Ćerka Bernieja Eklstona poznata je po vezama sa problematičnim momcimaNjen bivši verenik Derek Ros osuđen je na četiri godine jer ju je pokušao uceniti. U vezi su bili kad je Tamara imala samo 17 godina, a on je od nje tražio 200 hiljada funti u zamenu da ne otkrije njene intimne tajne.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja