(VIDEO) BIJONSE ISKRENO O TRUDNOĆI I POBAČAJU: Otišla sam na pregled, doktori nisu čuli otkucaj srca
Foto: Profimedia

Tada je napisala najtužniju pesmu

(VIDEO) BIJONSE ISKRENO O TRUDNOĆI I POBAČAJU: Otišla sam na pregled, doktori nisu čuli otkucaj srca

Pop kultura -

Bijonse je u sredu 1. februara objavila da čeka blizance sa mužem, reperom Džejem Zijem, Ova vest je obradovla njen fanove, a pevačica se suočila sa mnogim nevoljama da bi došla do te sreće. Blizanci bi trebalo da se rode u junu, a Bijonse nam je vest objavila predivnom fotkom!

Ona je u svom dokumentarcu iz 2013. godine "Life Is But a Dream" objavila da je imala pobačaj pre Blu Ajvi koja sada ima 5 godina. Pop diva je govorila o tome kako je saznala da je trudna i bolu koji je imala kada je saznala da je izgubila bebu.

"Pre oko dve godine, zatrudnela sam prvi put", rekla je Bijonse.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"I čula sam otkucaje srca, bila je to najlepša muzika koju sam ikada čula u životu. Nakon sreće kada je čula bebine otkucaje srca po prvi put, pevačica je priznala da je "zamislila kako će dete izgledati" i osetila se veoma majčinski", rekla je Bijonse i dodala:

"Biti trudan je kao biti zaljubljen".

"Tako si otvoren. Tako pun radosti. Nema reči koje mogu opisati osećaj koji imaš kada je beba u tebi, pa naravno želiš da vrištiš i kažeš to svima" rekla je Bijonse za prvu trudnoću.

BIJONSINIM TRUDNIČKIM FOTKAMA SU SE BAVILI STRUČNJACI: Iznenadićete se kada čujete šta su rekli

Ali pre nego što je mogla da objavi dobre vesti, pevačica je imala komplikacije.

"Otišla sam u Njujork da obavim pregled i nije bilo otkucaja srca. Bukvalno nedelju dana pre nego što sam otišla kod lekara, sve je bilo u redu, ali nije bilo otkucaja srca", rekla je pevačica. Posle toga je otišla u studio i napisala najtužniju pesmu.

"I to je zapravo bila prva pesma koju sam napisala za album. I to je za mene bila forma terapije, jer je bila najtužnija stvar kroz koju sam ikada prolazila", rekla je pevačica.

Takođe, Džej Zi je u svojoj pesmi "Glory" objavljenoj dva dana nakon rođenja Blu Ajvi pomenuo pobačaj. U dokumentarcu, Bijonse je takođe ućutkala glasine da je imala surogat majku za Blu Ajvi, nazivajući ih "glupim tračevoma, najsmešnijom glasinom ikada koju sam o sebi čula."

"Pomisliti da mogu biti toliko tašta", rekla je zvezda i dodala da je porođaj "najmoćnija stvar koju uradiš u svom životu".

"Bilo je to najlepše iskustvo u mom životu. Bilo je neverovatno. Bilo je kao da mi Bog daje šansu da doživim čudo. Igraš ulogu u mnogo većoj predstavi", dodala je.

(People)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track