(VIDEO) BRITANCI LJUTI NA PRINČEVU DEVOJKU: Evo zbog čega je Harijeva izabranica navukla GNEV mnogih
Foto: Printskrin/Jutjub

Besni

(VIDEO) BRITANCI LJUTI NA PRINČEVU DEVOJKU: Evo zbog čega je Harijeva izabranica navukla GNEV mnogih

Pop kultura -

Američka glumica Megan Markl, od nedavno poznata kao devojka princa Harija, nije se pokazala znanje tokom kviza o britanskoj kulturi "Britishness". Zvezda serije "Suits"priznala je da je zaljubljena u princa i da je trenutno najsrećnija devojka na svetu.

U isto vreme, njena polusestra Samanta Grent izjavila da je Megan sebična i narcisoidna i da riđokose muškarce skuplja kao trofeje.

Otkad se otkrilo da bi Meghan mogla jednom postati njihova princeza, Britanci neprestano istražuju. Upravo zato je ponovno počeo kružiti video s početka ove godine u kojem je Megan odgovarala na pitanja o britanskoj kulturi.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Snimak pokazuje da Megan mora naučiti nešto o zemlji svog novog dečka. Nije znala razlikovati prave od izmišljenih britanskih reči i pojmova.

"Mislim da sam izgubila, verovatno sam bila najgora u ovoj igri od svih", rekla je Marklova na kraju snimka. Hari je navodno Megan već upoznao s princom Čarlsom, a britanska kraljica Elizabeta jedva čeka da se nestašni Hari skrasi s nekime ali ipak nije zadovoljna njegovim odabirom devojke.

(daily mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track