(VIDEO) DEPARDJE SRPSKI BOEM: Nema jela koje nije probao u Skadarliji, ipak je on glumio Obeliksa!
Foto: Printskrin

Šetao Skadarlijom

(VIDEO) DEPARDJE SRPSKI BOEM: Nema jela koje nije probao u Skadarliji, ipak je on glumio Obeliksa!

Pop kultura -
Glumac je isprobao više jela - prebranac, domaći ajvar, govedju pršutu, proju, carski file, rolovanu teletinu, a najviše mu se dopala pohovana paprika punjena sirom

Čuveni glumac Žerar Depardje posetio je Skadarliju, gde je imao priliku da uživa u muzici i proba specijalitete srpske kuhinje.

Depardjea je ispred restorana "Šešir moj" dočekalo osoblje s pogačom i solju, uz pozdrav dobrodošlice i poklon - sliku Beograda, na čemu je francuski glumac zahvalio na srpskom jeziku.

Potom je u restoranu isprobao više jela - prebranac, domaći ajvar, govedju pršutu, proju, carski file, rolovanu teletinu, a najviše mu se, prema rečima osoblja restorana, dopala pohovana paprika punjena sirom. Depardje je prethodno, šetajući Skadarlijom, obišao i restoran "Dva jelena".

Depardje danas boravi u poseti Beogradu, u okviru koje se sastao s premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem, ministrom kulture i informisanja Ivanom Tasovcem i gradonačelnikom Beograda Sinišom Malim. Francuski glumac, koji ima rusko državljanstvo, izjavio je na konferenciji za novinare posle razgovora s Vučićem da je želeo da upozna srpsku kulturu.

http://www.youtube.com/watch?v=6gUdTJzyPR4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track