(VIDEO) KAD SVETLA REFLEKTORA POGREŠE: Ovih 5 statista su potpuno ukrali šou glavnim glumcima
Foto: Printskrin YT

Eh te šaljivdžije

(VIDEO) KAD SVETLA REFLEKTORA POGREŠE: Ovih 5 statista su potpuno ukrali šou glavnim glumcima

Pop kultura -

Ponekad greška sa snimanja ili upečatljivi statista mogu potpuno da ukradu pažnju gledalaca. Ovo su najlegendarniji primeri čija imena nikad nećemo saznati.

1. "Uspon mračnog viteza"

Toliko se uplašio Betmena da je jednostavno sam pao...eh kad koreografija krene po zlu. Čudo da je perfekcionista kao što je Kristofer Nolan dozvolio da ova scena ostane u filmu.

2. "Ratovi zvezda: Epizoda IV - Nova nada"

Originalni pionir naučne fantastike napravio je revoluciju u kinematografiji, a čak su i greške sa snimanja postale legendarne. Scena u kojoj imperijani jurišnik udara glavom u vrata postala je simbol filmskih pogreški.

3. "Džejms Bond - Quantum of solace"

Filmovi Džejms Bond serijala sa Denijel Krejgom generalno su dobro ocenjeni, osim ovog, drugog nastavka. Kardinalna greška koja se provukla montažeru na 0:35 sigurno je doprinela ocenama kritičara. Šta on čisti? Jel i on tajni agent? Ako radi sa skrivenim identitetom, onda baš očajno radi svoj posao.

4. "U zmajevom gnezdu"

Nema čoveka na planeti koji se nije divio umeću Brusa Lija, pa čak i ovaj statista nije mogao da sakrije uzbuđenje što se nalazi u istoj sceni sa slavnim majstorom kung fua.

5. "Povratak u budućnost 3"

Treći deo serijala vratio nas je u eru vesterna, a i pored ponovljenih komičnih situacija ostao je originalan. Prošlo je više od 25 godina od ovog filma a mi se i dalje pitama na šta pokazuje ovaj klinac koji tumači ulogu sina Doka Brauna. Obratite pažnju na dvadesetu sekundu.

(l.r.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track