(VIDEO) KRALJ INSTAGRAMA JE FOLIRANT! Tvrdi da je bogatstvo stekao pokerom, a užasan je igrač
Foto: Instagram Printscreen

Kolege otkrile istinu

(VIDEO) KRALJ INSTAGRAMA JE FOLIRANT! Tvrdi da je bogatstvo stekao pokerom, a užasan je igrač

Pop kultura -

Devojke, dekoltei, žurke, jahte, skupa pića, brzi automobili, bogatstvo na sve strane... Dan Bilzerijan je poznat kao "Kralj Instagrama", ali izgleda da je sve to samo maska.

Profesionalnog igrača pokera Dana Bilzerijana, koji se pretvorio u velikog Plejboja, popularni Jutjuber Dag Polk nazvao je totalnim lažnjakom.

Polk inače na Jutjubu objavljuje tutoriale iz pokera, a analizom Bilzerianove igre došao je do spoznaje da je "Kralj Instagrama" u toj igri za koju tvrdi da mu je donela bogatstvo u najmanju ruku prosečan, ako ne i loš.

"Dan Bilzerijan tvrdi da je sav svoj novac zaradio od pokera, a to ne može da bude istina. Njegov otac zaradio je brdo para, ali u osamdesetima je završio u zatvoru i morao je da plati 50-60 miliona kazne, ali platio je samo nekoliko miliona. Ostali novac je nestao", tvrdi Polk koji dodaje kako novac ipak nije nestao već je završio u džepu Dana koji tvrdi kako ga je zaradio na pokeru.

Polk nije jedini koji misli kako je Dan Bilzerian u pokeru totalno loš.

"Po mom mišljenju, očito je kako je Bilzerijan samo privilegovani beta muškarac", rekao je njegov kolega, takođe Jutjuber.

(index.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track