(VIDEO) JOŠ PRLJAVIH STVARI O KRALJU POPA: Procurila pisma koje je Majkl Džekson slao devojčici
Foto: Profimedia

Holivudski tračevi

(VIDEO) JOŠ PRLJAVIH STVARI O KRALJU POPA: Procurila pisma koje je Majkl Džekson slao devojčici

Pop kultura -

Žena koja je optužila Majkla Džeksona za seksualno zlostavljanje sada ima 40 godina. Ona tvrdi da ju je pevač dirao po genitalijama i ljubio u usta, a da je sve počelo davne 1986. godine

Žena čije ime nije poznato javnosti javila se sa novim optužbama da ju je kralj popa koji je preminuo pre sedam godina, seksualno zlostavljao kada je imala samo 12 godina. Uz tužbu, priložila je ljubavna pisma za koja tvrdi da joj je slao pevač.

ŠOKANTNO OTKRIĆE: Kuća Majkla Džeksona bila puna dečije pornografije

"Tvoja slika za dan zaljubljenih je jako originalna i slatka. Jako te volim, a što više razgovaramo to se više zaljubljujem. Lud sam za tobom", pisalo je u jednoj od poruka.

Nepoznata žena sada ima 40 godina, a tvrdi kako ju je Džekson počeo zlostavljati 1986. godine kada su ona i njena majka bile u njegovoj vili. U drugom pismu prigovarao joj je da ne zna igrati Monopol, ali je priznao kako je i dalje voli i da mu nedostaje.

"Molim te poseti me u mojoj vili. Tvoji roditelji su divni. Pozdrav, jako te volim", pisalo je u poruci. Majklova navodna žrtva priložila je i čekove iz banke, a njima želi potvrditi da je pevač platio više od 900 hiljada dolara za njenu ćutnju. Ispričala je kako ju je Džekson dirao po genitalijama i davao joj, kako kaže, filmske poljupce.

To je prva žena koja je optužila Majkla Džeksona za seksualno zlostavljanje, a njen advokat objasnio je da mu je ona bila žrtva jer je s 12 godina izgledala kao dečak.

"Ovo je još jedan pokušaj da neko pokušava izvući novac na račun pokojnog pevača. Smatramo da je ova žena povezana s navodnim žrtvama koje optužuju Džeksona za zlostavljanje. Sigurno nije slučajno da svi oni imaju istog advokata", rekao je advokat Džeskonove porodice.Naime, prošle godine su Vejd Robson (33) i Džejms Sejfčak (37) tvrdili da ih je Majkl zlostavljao kada su bili deca.

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja