DRUGA FINALNA EMISIJA DRUGAČIJA OD OSTALIH: Dok su takmičarke kuvale, Seka se odlučila na DRASTIČNU PROMENU!
Foto: Kurir Televizija

MAJKE I SNAJKE

DRUGA FINALNA EMISIJA DRUGAČIJA OD OSTALIH: Dok su takmičarke kuvale, Seka se odlučila na DRASTIČNU PROMENU!

Jesenji TV program -

Kulinarski šou "Majke&Snajke" ove nedelje bira svog pobednika, tačnije u petak, a do tada se poslednji put družimo sa našim majkama i snajkama, što se tiče ovog serijala.

Emisiju gde se majke i snajke takmiče koja je bolja kuvarica vode pevačica Seka Aleksić i kuvar Radomir Raša Vlačić, a nagrada je 4.300.000 dinara i porodična vikendica. Osim glavne nagrade, tu su nedeljne i dnevne. Dnevna od 10 000 dinara, a nedeljna 100 000 dinara.

Porodice koje su se plasirale u finale su:

Bastalec, Stojković, Radenović i Jovičić.

U jučerašnjoj epizodi družili smo se sa Marijom i Ljubinkom Jovičić, a Seka ih je čak i posetila u njihovom domu u Požarevcu. Došao je red da za nas poslednji put u ovom serijalu kuvaju majka Sunčica i snajka Đurđina Radenović.

majke i snajke
foto: Kurir Televizija

RETROSPEKTIVA PORODICE RADENOVIĆ:

Porodica Radenović dolazi iz Jagodine. Majka Sunčica je majstor za testa, Đurđina kaže da je dosta o kuvanju naučila od svoje svekrve. Đurđina je jedina Sunčičina snajka, jer se drugi sin još uvek nije oženio. Seka im je u jednoj od emisija udelila kompliment po tome da su unele sunce u studio, dok je Rašu Sunčica podsetila na opersku divu.

majke i snajke
foto: Kurir Televizija

Kao što je Seka posetila Jovičiće, tako je i Raša bio gost Radenovića, koji su ga raširenih ruku dočekali u Jagodini.

majke i snajke
foto: Kurir Televizija

Ne samo da su ga lepo ugostili i spremili ručak za njega, već su ga dočekali sa muzikom koji je svirao bend. Već pri ulasku u njihov dom osetila se pozitivna atmosfera. Tu su bili prijatelji, rodbina i osetila i bukvaljno se poseta pretvorila u pravo slavlje, a naš Raša je dobio i poklon.

majke i snajke
foto: Kurir Televizija

IZVLAČENJE KOVERTE:

Đurđina smatra da je njena svekrva talična, te joj je i ovaj put prepustila da izvuče zadatak iz koverte. Damama nije bilo svejedno čim su čule da je sam naziv jela neobičan, a potom im je saopšteno da za današnju emisiju moraju da pripreme pile ameriken i američke palačinke.

Palačinkama su se oduševile, jer se Đurđina već pokazala kao majstor za njih, ali zbog pileta su se već zabrinule.

- Celo to pilo treba da se okosti - rekla je Sunčica uz konstataciju da jelo koje su dobile "nije strašno, ali je malo prestrašno", što je namejalo Seku.

VREME ZA NABAVKU:

majke i snajke
foto: Kurir Televizija

Đurđina i Sunčica su imale minut i po za nabavku potrebnih namirnicm, a za svaku zaboravljenu skraćuje im se vreme za dva minuta. Đurđina je bila veoma brza i uzela veliki broj namirnica, što je bilo malo preteško za nju, pa se malo i umorila, a Raša je morao da priskoči u pomoć. Isplatila se jurnjava, a pa su i majka i snajka pokupile sve što je bilo potrebno.

KUVANJE:

Majka i snajka su priznale da nikada nisu pravile na američki način, ali se Raši svideo način na koji je Đurđina započela sa spremanjem ovog jela. Obe dame su se tokom spremanja jela pohvalile da im je emisija donela popularnost. Dok Sunčicu prepoznaju na ulici, Đurđini se povećao broj pratilaca na Instagramu. Kada su već pomenuli Instagram, Seka je pohvalila kolegu koji je na popularnoj društvenoj mreži dobio svoj filter.

majke i snajke
foto: Kurir Televizija

Voditeljki se u jednom momentu učinilo da Sunčica pravi pogrešno jelo, odnosno šenokle, koje je pravila u prvoj emisiji, međutim predahnula je kada je videla da je u pitanju smesa za proteinske palačinke.

- Ista haljina, ista frizura... ja reko' isto jelo, brate - dobacila je pevačica kroz šalu.

majke i snajke
foto: Kurir Televizija

Dame su veoma brzo pripremile pile, pa su se bacile i na palačinke, dok je Seka iskoristila priliku da zabavi žiri pesmom i ispunjavala želje majkama i snajkama. Đurđina se u jednom momentu zabrinula za način pripreme hrane, te je podsetila svekrvu Sunčicu da ne zaboravi na dekoraciju.

Seka je predložila damama da, ukoliko one osvoje vikendicu, od njega naprave neki restoran brze hrane, što se njima činilo kao interesantna ideja.

Dok si oni načinjali teme, vreme je polako isteklo, ali srećom dame su se tokom sekinog i Rašinog razgovora fokusirale na kuvanje i završile spremanje pileta i palačinaka.

OCENE:

Sa finalom su stigla i nova pravila, te ovaj put nismo čuli ocene majki i snajki, već samo komentare na njihova jela.

MILOŠ:

majke i snajke
foto: Kurir Televizija

Miloš Radenović je isprobao pile i palačinke i veoma brzo se odlučio za jelo koje mu se više svidelo i dao pretpostavku da je ovu hranu pravila njegova supruga Đuršina. Pogodio je i i porodica je osvojila jedan dodatni poen.

OCENA SEKE I RAŠE:

majke i snajke
foto: Kurir Televizija

Seka: 9

Raša: 7

Ocene majki i snajki saznaćemo u petak kada je i veliko finale emisije i kada ćemo naravno saznati ko je pobednik prvog serijala.

Gledajte "Majke&Snajke" svakog radnog dana na Kurir televiziji od 20 časova i reprizu narednog dana u 15.05 časova.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:59

ŽESTOKA SVAĐA SEKE I RAŠE! Pevačica ga provocirala a onda se on RAZBESNEO: Kako možes da budes tako KAMENA?! Namerno si TO uradila

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track