Ledi Gaga zabranjena za maloletnike

Ledi Gaga zabranjena za maloletnike

Stil -
Koncert kontroverzne dive u Seulu prvobitno bio zabranjen za sve mlađe od 12 godina, ali su zvaničnici potom odlučili da ga zabrane za sve mlađe od 18

SEUL - Južnokoreanci mlađi od 18 godina ne smeju da prisustvuju koncertu američke pop dive Ledi Gage jer su zvaničnici ocenili da su njeni nastupi neprikladni za mladu publiku, saopštili su danas organizatori koncerta.

Ledi Gaga će svoju treću koncertnu turneju "The Born This Way Ball" početi 27. aprila na Olimpijskom stadionu u Seulu.

Šou je prvobitno bio zabranjen za sve mlađe od 12 godina, ali su zvaničnici potom odlučili da ga zabrane za sve mlađe od 18, saopšteno je iz "Hjundai karda" koji organizuje koncert.

"Naša kompanija poštovaće odluku vlasti i vratiti novac onima mlađim od 18", rekli su AFP-u zvaničnici kompanije.

Neke verske grupe u zemlji protivile su se koncertu uz komentar da Lejdi Gaga podržava homoseksualnost i da su njena izvođenja neumereno eksplicitna.

"Našoj hrišćanskoj zajednici potrebno je da se konkretno udruži i spreči da mladi budu zaraženi ovom homoseksualnosću i pornografijom", navodi se u saopštenju Udruženja korejskih crkava.

Lejdi Gaga trebalo bi da održi 110 koncerata ove godine posle uspeha albuma "Born This Way".

Ekscentrična zvezda koju na društvenoj mreži Tviter prati gotovo 22 miliona obožavalaca, svetsku turneju počinje u Seulu, odakle će krenuti za Hong Kong, Japan, Singapur, Novi Zeland i Australiju, gde će održati šest koncerata.

http://www.youtube.com/watch?v=qrO4YZeyl0I

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track