Ledi Gaga gola pred fanovima

Ledi Gaga gola pred fanovima

Stil -
Ledi Gaga usred noći u garaži kuće koju je iznajmila u Peruu zatekla obožavaoce, a oni se šokirali kad su je videli bez odeće

Obožavaoce iznenadila golotinjom.Ledi Gaga zatekla je 35 fanova usred noći u garaži kuće koju je iznajmila u Peruu. Pitanje je ko je doživeo veći šok - ona jer su joj upali na privatni posed, ili oni pošto se pevačica u garaži pojavila gola. Gaga se probudila u toku noći i otišla u kuhinju da nešto pojede. Na kamerama je primetila da joj se neko šunja po garaži. Pomislila je da su lopovi, ali je to nije zaplašilo, već je otišla da proveri o čemu se radi.- Svaki Dan zahvalnosti ista stvar - probudim se usred noći kako bih jela ono što je ostalo od bogate gozbe. Tako je bilo i ovaj put. Novitet su bili nepoznati ljudi koji su mi se zavukli u garažu - napisala je Gaga na Tviteru.Njeni fanovi najpre su bili u čudu što svog idola vide kao od majke rođenu, ali su ubrzo pobegli sa imanja.- Htela sam da im dam malo ćurke, ali nisam uspela - istakla je pevačica.

Gagin modni promašajSvetski modni stručnjaci ocenili su stajling Ledi Gage sa koncerta u Amsterdamu kao jedan od lošijih u ovoj godini. Tada je pokazala višak kilograma, a iz malenih gaćica kipela je njena guza. I salo koje se previjalo dala je obožavaocima na uvid. Na spisku najgorih stajlinga nalaze se i Madona, Maraja Keri, Niki Minaž, Pink i druge.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track