FOTKE SA NAJVIŠE LAJKOVA: Ovo je tajna savršenih kadrova na društvenim mrežama!
Foto: Promo

FOTKE SA NAJVIŠE LAJKOVA: Ovo je tajna savršenih kadrova na društvenim mrežama!

Tech -

Danas je sve u lepoti - lepoj odeći, lepoj kosi, lepom automobilu, a izgleda pre svega - lepim fotografijama na društvenim mrežama!

Ljudi se bukvalno utrkuju ko će izbaciti što više fotografija koje izgledaju kao da ih je uslikao profesionalac i to na rajskoj destinaciji, iako je često u pitanju neko sasvim obično mesto, a fotografije na tim savršenim profilima kao da su “zapamćene” golim okom, tako su jasne, žive, oštre, prepune nijansi koje se tako savršeno prelivaju ili stapaju...

U čemu je tajna?

Pored toga što treba imati malo stila, smisla i prakse, izuzetno je važan tip kamere kojom fotografišete, a naročito objektiv kojim raspolaže. Sada i vi možete da budete pravi foto-mag, uz inovativne mobilne telefone Samsung A9 i A7 sa neverovatnim kamerama!

Samsung A9 - zmaj od telefona sa pet kamera

Upoznajte prvi uređaj na svetu sa četvorostrukom zadnjom kamerom i prednjom kamerom neverovatne rezolucije!

foto: Promo

Uz inovativnu kameru koju nudi samo samo Samsung A9 imate neograničene mogućnosti da se igrate i stvarate, čak i pri slaboj osvetljenosti, u bilo koje doba dana, izbliza i izadaleka! Uz ultraširoki objektiv od 120 stepeni imate mogućnost optimizacije prizora koji fotografišete, a pomoću funkcije veštačke inteligencije koja prepoznaje scene, pametna kameta sama identifikuje ono što se snima i prilagođava podešavanja trenutnom kadru.

Za koji god model da se odlučite, nećete pogrešiti, jer i Samsung A7 i A9 nude sasvim nov doživljaj fotografija, uz koje idu prepoznatljiv elegantan dizajn, kvalitet i izdržljivost uređaja, u kojima se funkcionalnost i stil besprekorno spajaju u jedno.

Samsung A7 - trostruka ultra wide zabava

Napredna trostruka kamera sa širokim i ultraširokim objektivom omogućava vam da za sva vremena zabeležite širu sliku, inezivirate vizuelni doživljaj i vidite čak i više nego što vam je uočljivo golim okom!

foto: Promo

Uz objektive sa uglovima od 77 i 120 stepeni više ne morate da brinete o opsecanju delova koje ne želite da zadržite na fotografijama, šta god da fotografišete. Pametan sistem kamere automatski prilagođava zasićenje, balans bele boje i osvetljenje, a uz 19 režima prilagođavanja slike će izgledati maksimalno prirodno.

Da lepota fotografija bude još izraženija, dodajte im dubinu uz kameru od 24 megapiksela, kameru za dubinsku oštrinu od 5 megapiksela i ultraširoku kameru od 8 megapiksela, kroz koje će fotografije biti još izoštrenije, jasnije, a fokus sasvim uočljiv.

Selfi nikad nije bio savršeniji

Galaxy A7 poseduje Pro-lighting funkciju, koja imitira osvetljenje profesionalnog foto-studija i omogućava snimanje glamuroznijih selfija! Tu je i Smart Beauty funkicija, koja koristi prepoznavanje lica da istakne vaše najlepše crte za savršen selfi!

foto: Promo

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track