HUAWEI P30 PRO, ČUDO KOJE STVARA ČISTU MAGIJU: Doživite revoluciju fotografije! (KURIR TV)

Tech -

Naše vreme je definitivno vreme društvenih mreža i fotografija. Svuda oko nas ljudi kao da se utrkuju ko će imati lepše fotografije, pa su kamere na mobilnim telefonima postale stavka broj 1 prema kojoj odlučujemo koji ćemo telefon kupiti.

Toliko je lepih detalja svuda oko nas, od prirode do nadrealnih prizora koje svetlost stvara u mraku, ali svi smo se bar jednom iznervirali jer smo poželeli da fotografišemo fascinantan prizor, a telefon kao da je video i sačuvao nešto sasvim drugo kada je neadekvatna kamera smanjila intenzitet boja, izbrisala gomilu detalja...

Ovaj problem naročito je izražen kada je u pitanju noćno fotografisanje, gde većina ljudi, šta god da fotografiše, dobije crna polja sa nekoliko mutnih, svetlećih tačkica umesto lica, svetla, predmeta...

Ali, ovom prroblemu konačno je došao kraj - sada i vi možete da pravite fotografije poput eksperata, koje izgledaju kao da su snimljene najkvalitetnijom profesionalnom kamerom!

foto: Promo

Huawei P30 Pro napravio je pravu revoluciju u svetu fotografije sa revolucionarnom Leica quad kamerom! 3D prednja kamera, 10x hibridni zum, noćni režim i superbrzo punjenje samo su neki detalji koje nudi Huawei P30 Pro, a svi ljubitelji fotografije biće fascinirani neverovatnom pikselizacijom, blend opcijom koja je do sada bila rezervisana samo za profi kamere, neverovatnim stabilizatorom, a supernoćni režim će vas bukvalno ostaviti bez teksta!

U totalnom mraku dobićete neverovatne fotografije koje kao da prkose realnosti, prirodi, okruženju. Sa lansiranjem modela P30 Pro, težnju da se stvori kamera koja “vidi” poput ljudskog oka Huawei ne samo da je pretočio u realnost, već je i pomerio granice - neverovatna kamera ne samo da “hvata” svaki detalj u gotovo totalnom mraku, već može da vidi i detalje i boje koji su za ljudsko oko neuhvatljivi. Na fotografijama koje napravite sa Huawei P30 Pro telefonom videće se sve blizu čega postoji i najmanji trag svetlosti i to sa neverovatnim spektrom boja.

Ako su fotografije ovakve u mračnom enterijeru, da li možete da zamislite kako izgledaju fotografije snimljene napolju? Konačno možete da “uhvatite” čak i detalje poput svetlucavog sjaja zvezda na noćnom nebu sa neverovatnim vizuelnim efektom, što je do sada, slikano bilo kojim telefonom, izgledalo kao potpuno crna pozadina.

Konačno možete da sačuvate najdraže uspomene koje nastaju nakon zalaska sunca!

Huawei P30 Pro nudi još mnogo, mnogo opcija koje će vas iznenaditi i oduševiti, a svi detalji i iskustvo iz prve ruke čekaju vas u videu!

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track