TEHNIKA KOJA ĆE VAM OLAKŠATI SVAKODNEVNICU: Košta manje od 1.500 dinara, a svako treba da je ima!
Foto: Profimedia

TEHNIKA KOJA ĆE VAM OLAKŠATI SVAKODNEVNICU: Košta manje od 1.500 dinara, a svako treba da je ima!

Tech -

Ukoliko ste zaljubljenik u tehniku ili želite dodatno da osigurate svoj dom, sebe i svoje ukućane, imamo sjajne predloge za vas, koje ne smete da propustite! Pogledajte fenomenalne predloge, koji će vam olakšati mnoge muke, zabaviti vas, bez obzira na godine, a koji su ujedno spoj kvaliteta, pristupačne cene i poslednjeg trenda. Obradujte sebe, ili neku dragu osobu, koja će vam ovaj poklon dobro upamtiti!

Kamera koja će vam doneti sigurnost i olakšanje ne mora čak da bude prava! Lažne kamere koje simulišu snimanje su garancija većeg stepena obezbeđenja i zaštite. Ova lažna kamera sa crvenom led lampicom stalno trepti, kao da snima bez prekida. Radi na 2 xAA baterije. U pakovanju dobijate šrafove i tiplove za montažu. Njene dimezije su 68mm x 78mm x 95mm. Njena cena je samo 999 rsd, OVDE je možete odmah poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Naočare za vožnju HD Vision Wrap Arounds su fenomenalne HD naočare, koje su jako lepo dizajnirane i vrlo su moderne. One poboljšavaju boju, jasnoću i optičku definiciju, tako da možete bolje da vidite tokom vožnje. Ono što je posebna pogodnost je to što se mogu nositi preko naočara sa dioptrijom. Posebno smanjuju naprezanje očiju od odsjaja farova, uličnog svetla i svetla semafora. Karakteristike naočara: lepo dizajnirane i moderne; mogu se nositi preko naočara sa dioptrijom; pogodne i za muškarce i za žene. Cena je samo 1049 rsd, OVDE ih odmah poručite, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

3D virtuelne naočare su zaludele svet! Ove 3D virtuelne naočare VR BOX 2.0 omogućavaju gledanje 3D filmova, 3D aplikacija, igranje 3D igrica. Položaj sočiva se može podešavati pojedinačno i po horizontali i po dubini. Na taj nacin 3D virtualne naočare oblikujete prema velicini lica i razmaku izmedju očiju. Kompatibilne su za sve smart tj. pametne telefone ( android, windows, ios ). Njihova cena je samo 1199 rsd, OVDE ih možete odmah poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Ono što je većina iskusila, je brzo pražnjenje baterije na laptop računaru i traženje odgovarajućeg punjača. Ovaj punjač je univerzalni punjač za laptop računare, 96 W, sa 8 adaptera za razne vrste laptopova i sa izlaznim naponima od 12/15/16/18/19/20/24 volti, koji se podešavaju sa kliznim prekidačem. Njegova cena je 1499 rsd, OVDE ga možete odmah poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Mini DV kamera olovka je mnogima omiljena stvarčica! Mini DV kamera olovka je spy kamera - koristi se za skriveno snimanje. Zbog svojih malih dimenzija lako se skriva i idealna je za špijuniranje. Video snimanje kao i audio snimanje je prilično dobro. Mini DV špijunska kamera ima ugrađenu bateriju. Podržava prikaz datuma i vremena na displeju. Podržava Micro SD/TF kartice do 8GB (Prodaje se bez memorijske kartice) Baterija se puni preko USB porta (Usb kabl se nalazi u setu. ) Cena je samo 1499 rsd, OVDE je odmah možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Kako biste imali bezbrižnu vožnju, a da ne morate da propustite nijedan važan poziv, trebalo bi da imate Handsfree slušalicu za vožnju. Ona je mini wireless bluetooth slušalica sa 4.0 sistemom – lagana, jednostavna za nošenje, sa visokim kvalitetom zvuka. Kompatibilna je sa raznim uređajima kao što su telefon, tablet, laptop...Domet joj je 10 metara, podržava muziku, ima funkciju poziva, prikaz napajanja, vezu sa više tačaka. Možete je naručiti OVDE po ceni od samo 1.199 rsd ili putem telefonskog broja 011/442-0502 svakog radnog dana.

foto: Promo

Bežičnu mašinicu za šišanje treba da ima svaki muškarac koji vodi računa o svom izgledu. Možete sami da napravite svoju frizuru, bez nepotrebnih odlazaka u frizerski salon i pritom sačuvate dosta novca. Uz ovu bežičnu mašinicu za šišanje dobijate i makaze, češalj, bočicu sa uljem za podmazivanje, češalj za mašinicu (3mm, 6mm, 9mm, 12mm) i kabl za punjenje. Možete je poručiti OVDE ili pozivom na telefonski broj 011/442-0502 svakog radnog dana, po ceni od samo 1.499 rsd.

foto: Promo

Ono na šta mora da se obrati posebna pažnja jesu leđa, koja su pod velikim teretom kada bebe uče da hodaju. U normalnom motornom razvoju, beba počinje da se okreće preko boka u šestom mesecu, dok bi krajem sedmog trebalo samostalno da sedi. Između osam i deset meseci, beba započinje istraživanje sveta. Sledi iskorak, podizanje u stojeći stav uz pridržavanje, nakon čega sledi dug period nespretnog samostalnog hoda sa roditeljima koji idu za bebom u polu-sagnutom položaju. Moon walk šetalica za bebe pruža zaštitu leđa, dok bebi omogućava slobodu pokreta, pravilan položaj tela i zaštitu od padova. Možete je naručiti OVDE ili putem telefonskog broja 011/442-0502 svakog radnog dana, po ceni od samo 1.199 rsd.

foto: Promo

* Akcijske cene traju do isteka zaliha.

** Celokupan asortiman možete pogledati OVDE.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track