SAMSUNG GALAXY S20 FE: Kreiran za sve, namenjen tebi
Foto: Promo

SAMSUNG GALAXY S20 FE: Kreiran za sve, namenjen tebi

Tech -

Ove godine tehnologija je zauzela vodeću ulogu u našim životima, a sve veća povezanost korisnika i funkcija uređaja postala je nezamenljiva. Stoga je Samsung kreirao Galaxy S20 Fan Edition (FE), najnovijeg člana Galaxy porodice, kako bi flegšip mobilno iskustvo ponudio još većem broju korisnika. Ovaj telefon objedinjuje omiljene karakteristike Galaxy S20 serije, po željama njenih najvernijih fanova, kao što su ultra-glatki displej, kamere na bazi veštačke inteligencije, brza konekcija, celodnevna baterija i premijum dizajn.

foto: Promo

„U stalnom smo kontaktu sa našim najvernijim fanovima i pažljivo osluškujemo šta je to što im se najviše svidelo kod Galaxy S20 serije, koje opcije su najviše koristili i šta žele da vide na novim pametnim telefonima,” izjavio je Dr. TM Roh, predsednik i direktor odeljenja za mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics. „Galaxy S20 FE je najnoviji član Galaxy porodice koji označava početak novog načina pružanja Samsung inovacija još većem broju korisnika. ”

foto: Promo

Samsung Galaxy S20 FE dostupan je u čak 6 živopisnih boja koje pristaju svakom stavu, izgledu i ličnosti: nebesko crvenoj, nebesko narandžastoj, nebesko ljubičastoj, nebesko zelenoj, nebesko plavoj i nebesko beloj. Uz to, materijal kućišta dizajniran je i napravljen kako bi maksimalno ublažio tragove otisaka prstiju i mrlja nastalih prilikom korišćenja uređaja.

foto: Promo

Pravi način da izrazite svoj lični stil jeste i snimanje fotografija i video zapisa, te njihovo deljenje sa prijateljima putem društvenih mreža. Zato je S20 FE opremljen sa čak tri zadnje kamere (širokougaona, ultraširoka i telefoto) različitih karakteristika, koje omogućavaju da brzo zabeležite svaki trenutak. Senzori i obrađivanje slika uz naprednu tehnologiju, veštačku inteligenciju i stabilizaciju slike omogućavaju stvaranje fotografija bogatih bojama, čak i u otežanim noćnim uslovima snimanja.

foto: Promo

Kada je pametni telefon u centru svakodnevnog života korisnika, sve treba da pruža besprekorno iskustvo - od dizajna do performansi, koje su na Galaxy S20 FE telefonu kreirane uzevši u obzir njihove želje i potrebe. Displej od 6.5 inča, uz veliku brzinu osvežavanja, idealan je za listanje sadržaja ili gledanje video zapisa. Kompletan ugođaj zabave upotpunjen je povezanošću S20 FE telefona i ostalih proizvoda iz Galaxy ekosistema, poput Buds Live bežičnih slušalica i Fit2 pametne narukvice.

Ovaj telefon poseduje i dovoljno snažnu bateriju od 4.500 mAh, a uz moćne performanse i super brzo punjenje, nema više briga o trajanju baterije tokom dana. Budućim nadgradnjama operativnog sistema, korisnicima će biti pruženo vrhunsko mobilno iskustvo, kroz prateće opcije bezbednosne zaštite i otpornost na prašinu i vodu.

Galaxy S20 FE biće dostupan na domaćem tržištu od 2. oktobra 2020. godine, po ceni od 79,990 RSD, a do tada je moguće i naručivanje uređaja unapred. Više informacija pronađite na: https://www.samsung.com/rs/offer/preorder-galaxy-s20fe/.

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track