Uskoro i video sadržaj na Tviteru

Novo na Tviteru i Fejsbuku

Uskoro i video sadržaj na Tviteru

Tech -
Aplikacija za "ajfon" omogućava snimanje kratkih scena, kao i da se one potom povezuju u video snimak koji se stavlja na Internet

VAŠINGTON - Društvena veb mreža "Tviter" kupila je "Vine", aplikaciju za deljenje video sadržaja za mobilni telefon "ajfon" američke informatičke kompanije "Epl", objavljeno je na blogu lista "Vol strit džornal" - "AllThingsD".To će možda omogućiti članovima "Tvitera" da uskoro lako dele video sadržaje.

Ta aplikacija za "ajfon" omogućava snimanje kratkih scena, kao i da se one potom povezuju u video snimak koji se stavlja na Internet.

Druga društvena mreža "Fejsbuk" čije su partnerske marke i butici veoma odlučni da promovišu svoje ponude među korisnicima te platforme je, istovremeno, uvela dugme (opciju) "Hoću" kao dodatak opciji "Volim" za korisnikovo izražavanje interesovanja za određeni sadržaj.

Opcija "hoću" pruža korisnicima mogućnost isticanja i organizovanja na svojim "zidovima" slika proizvoda koje nude ti trgovci. Korisnici mogu i deliti svoj izbor sa prijateljima i predstaviti određeni proizvod u delu mreže s aktuelnostima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track