Android vesti

Android vesti

Tech -

Novo iz Epla: Ajfon 5S traži otisak prstaNovi „Eplov“ smartfon „ajfon 5S“ otključavaće se prepoznavanjem otiska prstiju, kako svetski sajtovi nezvanično saznaju u američkoj kompaniji. Ako je to tačno, dosadašnji kodovi i šifre za otključavanje postaće deo prošlosti. Takođe, to bi bio odgovor „Epla“ na novu „Samsungovu“ tehnologiju listanja dokumenata samo pogledom.

Galaksi S4: Cena u Srbiji do 80.000 dinara?Novi „Samsungov“ smartfon „galaksi S4“, koji bi krajem aprila trebalo da se pojavi na tržištu, verovatno će u EU koštati oko 600 evra, dok bi u Srbiji, bez ugovora s provajderom, mogao da dostigne cenu do 80.000 dinara. Do informacije o ceni došao je sajt Android Caotic, koji tvrdi da će novi model u Italiji iz nepoznatog razloga koštati više nego u ostatku EU - 700 evra.

Smartfon kao libela

Besplatna aplikacija za android uređaje „Bubble level“ pomaže korisnicima da na lak način odrede da li je neki objekat ravan ili je nakrivljen. Aplikacija pokazuje pod kojim uglom i na koju stranu je mereni objekat nagnut. Za „Bubble level“ nije potreban internet, a visoko ga je ocenilo oko šest miliona korisnika. Jedino je važno da je ivica smartfona ravna.Pronađi razlikuBesplatna aplikacija „Pronađi razliku“ je zabavna i zarazna igrica. Dve slike jedna pored druge su naizgled iste, ali treba pronaći pet razlika između njih. Svako može da unapredi svoju veštinu zapažanja dok igra ovu arkadnu igricu sa više od hiljadu nivoa. Slike su zabavne i čiste, a igricu je na svoje pametne telefone skinulo oko 20 miliona ljudi.Dnevni horoskop„DailyHoroscope“ je besplatna aplikacija koja omogućava da svako vidi horoskop za svaki dan, nedelju ili mesec. Pored svih 12 horoskopskih znakova, aplikacija nudi i kineski horoskop, a sve može da se ulepša bojom po slobodnom izboru. Potrebno je svaki dan imati pristup internetu i horoskop će se sam osvežiti.Životinjski zvuciBesplatna aplikacija za android telefone „Životinjski zvuci“ privlači pažnju i veoma je upadljiva. Svako može da odabere zvuk bilo koje životinje za svoj telefon - koze, mačke, žabe, tigra ili slona. Aplikacija je osmišljena tako da bude edukativnog karaktera, pa je pogodna za decu, koja preko telefona mogu da nauče kako koja životinja zvuči u prirodi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track