IMATE RAVNA STOPALA? Ortopedi širom sveta preporučuju OVAJ senzacionalni proizvod!
Foto: Promo

IMATE RAVNA STOPALA? Ortopedi širom sveta preporučuju OVAJ senzacionalni proizvod!

Tech -

Prema ocenama mnogobrojnih svetskih ortopeda i kiropraktičara nošenje Comfy feet jastučića pozitivno utiče na rešavanje problema ravnih stopala i oslobađa telo od bola.

Ovi čudesni jastučići su se konačno pojavili i kod nas, a OVDE ih je trenutno moguće kupiti po vrtoglavo sniženoj ceni!

Višesatno stajanje i hodanje može da optereti stoplao i izazove jake bolove, a uz pomoć Comfy Feet jastuka bol će bukvalno isčeznuti. Pored toga što smanjuje pritisak u stopalima, ovaj revolucionarni proizvod koji se može kupiti OVDE podiže i luk stopala, što veoma pozitivno utiče na otklanjanje bolova u nogama, kolenima i leđima.

Ukoliko se osećate umorno i ne možete više da trpite bol, priuštite Vašim opterećenim stopalima jastuk za ravna stopala i oslobodite ih stresa. Jastuk za ravna stopla služi kao podrška stopalima tako što ih oslobađa pritiska i pruža dodatnu potporu i udobnost prilikom nošenja.

Jastučići se izrađuju u univerzalnoj veličini i u potpunosti odgovaraju svim uzrastima. Pogodni su za bosu nogu, patike, cipele, japanke i visoke potpetice i veoma se lako održavaju. Poručite ih po akcijskoj ceni i oslobodite stopala neprijatnog pritiska.

Poručite telefonom na broj 011/3 111 300 od 8-17h ili online OVDE non stop.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track