HOROSKOP ZA MOĆAN SUPERMESEC U ZNAKU VAGE: noć u kojoj se mnogim znakovima menja sudbina
Foto: Shutterstock

Budite vrlo oprezni

HOROSKOP ZA MOĆAN SUPERMESEC U ZNAKU VAGE: noć u kojoj se mnogim znakovima menja sudbina

Zanimljivosti -

U noći između 20. i 21. marta pojaviće se moćan Supermesec u znaku Vage, a njegova čarolija uticaće na sudbinu svakog horoskopskog znaka, piše Lovesensa.

Tokom vladavine punog Meseca želećete da zadržite balans, zbog prisustva znaka Vage, ali to će ovoga puta biti skoro nemoguće. Probleme ćete skrivati "ispod tepiha" kako ne biste narušili unutrašnji mir, ali pravite veliku grešku. Ovaj mesec nas uči kako da se suočimo i sa dobrim i sa lošim osećanjima, a najvažnije je što ćemo puno toga saznati o sebi.

Ovnovima Supermesec donosi drastične promene u ljubavnim i prijateljskim odnosima. Bikovi će naučiti da se organizuju na poslu i promene navike kada je u pitanju zdravlje. Blizancima Mesec daruje šarm i nemojte da vas iznenade leptirići u stomaku. Rakovi se više posvećuju domu i porodici, a Lavovi će postati vrlo neodlučni po pitanju važnih odluka za budućnost.

Device će imati problem sa finansijama i tražiće dodatnu zaradu, a jedan kolega će pomoći i daće vam važan savet. Vaga pod uticajem Supermeseca gubi kontrolu nad mnogim stvarima u životu i to je sputava da se ostvari u narednom periodu. Škorpije se posvećuju poslu koji ih je dugo čekao, dok će Strelčevi postići veliki uspeh u timskom radu. Jarac ima dobru ponudu za novi posao i razmišlja o promeni karijere. Magija Meseca budi spontanost kod Vodolije, pa će preduzeti mnoge rizične poteze, dok Ribe očekuju lepe vesti koje slute na novi početak, bez obzira da li je u pitanju ljubav, porodica ili posao.

PROČITAJTE JOŠ:

MESEČNI HOROSKOP ZA APRIL 2019. GODINE

3 ANĐEOSKE KARTE OTKRIVAJU SUDBINU DO 26. MARTA 2019.

POČELA JE PAČISTA NEDELJA - OVAJ OBIČAJ MORATE DA ISPOŠTUJETE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track